Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 4520 пъти

ОВЕН
Съберете се в юмрук против надигащата се конкуренция. Ден за събрания и колегиални срещи. Преговаряйте с евентуални спонсори и се включете в различни съвместни инициативи, които ще помогнат да се придвижи напред и вашата работа или ангажимент. Където се действа солово ще се загуби време и може да се наложи да напуснете старата позиция. Защитете това, което си е ваше.
ТЕЛЕЦ
Ден за колективни инициативи, за общи събрания и срещи на екипа. Ако нямате такъв, сега е момента да го създадете или да намерите мястото си в подходящата за вас лична и бизнес среда. Кандидатствайте за престижни позиции, осигурете си финансиране по съвместни проекти. Вечерта ще е вдъхновена, личната ви муза ще ви посети и ще остане, ако я поканите и приласкаете.
БЛИЗНАЦИ
Днес е важно да се реализирате и намерите мястото си в съвместни начинания. Който се дистанцира от групата, в която се изявява ще загуби и ще се постави сам в изолация. Не обвинявайте другите в грешките си. Споделете идеите си и привлечете съмишленици. Ще се справите много по-добре, ако гърбът ви е защитен. Проведете нужните уточняващи разговори и събрания.
РАК
Днес творческата ви активност достига високи нива. Чакайте посещение на личната си муза. Луна и Нептун са в стимулиращ и подкрепящ аспект към родените в третата декада. Постарайте се да реализирате лично хрумналите ви идеи, не бързайте да ги споделяте, особено пред конкурент. Утре ситуацията няма да е във ваша полза и интерес, затова днес съберете сили и действайте.
ЛЪВ
Днес правите удобни за другите собствените си намерения и амбиции. Сформирайте свой екип, потърсете съмишленици за работата, която ви предстои и се рекламирайте по всички възможни начини. Днес съдбата ни събира в групи по интереси и дава възможности да привлечем симпатизанти. Подгответе добре изказванията си пред публика. Отворете вратите и за любовта.
ДЕВА
Днес екипната работа ще изисква от вас да направите компромис, да поемете несвойствена работа или задълженията на някой друг. Пазарете се, поставете условията си и изисквайте по-добро заплащане за двойната или натоварена работа, която ще вършите. Може да се наложи пътуване, което ще определи приоритетите и ще покаже на шефовете ви, че ще е трудно да ви заменят с друг.
ВЕЗНИ
Ден за съвместни инициативи, които ще позволят да се постигнат по-добри резултати и заедно да се излезе от кризата. Изискването е да намерите екипа и групата, в която ще се развивате най-добре, в която ще бъдете признати, оценени и много добре заплатени. Участвайте в събрания и конкурси, заявете претенциите си, подайте документи, кандидатствайте за престижна позиция.
СКОРПИОН
Днес сте в стихията си, привличате приятели и симпатизанти, сформирате своя група по интереси или влизате в такава. Работата в екип ще ви донесе пари, предимства и екстри. Намирате ученици или се включвате в нов отбор. Не оставайте там, където не ви е интересно или не се чувствате на мястото си. Свободата, която търсите ще намерите в груповите инициативи. Ден на табуна волни коне.
СТРЕЛЕЦ
Днес Луна и Нептун от Риби и Меркурий от Дева са в конфликт със Слънцето на родените в третата декада. Не споделяйте тайни и намерения, не е изключено да ви откраднат идеите. Нищо да не се разгласява и рекламира преди да сте го защитили, заверили или застраховали по един или друг начин. Деца и родители влизат в конфликт, а на работното място някой се опитва да ви ощети.
КОЗИРОГ
Днес е важно да си сред свои, да си там, където се чувстваш добре приет, оценен и стимулиран. Препоръчва се работа в екип, но на единомишленици. Ако останете в чужда и несвойствена среда ще се измъчвате, ще се затормозявате и няма да може да развихрите талантите си. Нищо важно да не се отлага за утре, днес е момента за вашия избор на път и посока.
ВОДОЛЕЙ
Водолеят винаги развява флага на федеративността, опитва се да създаде групи от хора с еднакви виждания мисли и усещания. В този ден може да осъществите подобна мечта и да намерите своя екип за бързо реагиране в кризата. Не правете компромиси, дистанцирайте се от тези, които не за пръв път са ви предавали. Вечерта е вдъхновена, може да се вземат общи решения.
РИБИ
Един чудесен и вдъхновен ден. Всичко предприето ще носи късмет, пари и защити. Сега е момента да влезете в нова делова и спонсорска среда, да получите почетното място в групата в която се изявявате. Чакайте повишение, а вечерта и личната ви муза ще ви посети. Родените в третата декада ще имат важно прозрение и може да създадат шедьовър. Вие сте на ход, не се бавете.

Публикувана на
28 Септември 2023 година