Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Шер наела мъже да отвлекат сина й

Поп легендата Шер наела група мъже, за да отвлекат проблемния й син от хотелска стая, докато той се опитвал да спаси брака си със съпругата си, според наскоро появили се съдебни документи, предава New York Post.
Илайджа Блу Алман, най-малкият син на изпълнителката, бил с жена си Мерианджела Кинг в Ню Йорк миналия ноември, когато четиримата мъже нахлули в хотелската ми стая. Двойката е прекарала 12 дни заедно, преди Алман да бъде отведен от мъжете на 30 ноември 2022 г. - денят на годишнината от сватбата им. „В момента не съм запозната с благосъстоянието на моя съпруг или къде се намира. Много съм загрижена и притеснена за него“, пише Кинг в декларацията, подписана на 4 декември 2022 г.
В документите пише още, че „един от четиримата мъже, които го взеха, ми каза, че са били наети от майка му“. Кинг също така твърди, че Илайджа е „заключен“ в лечебно заведение без достъп до телефона си „Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре, и искам най-доброто за моя съпруг“, пише тя в жалбата си до полицията.
Алман подаде молба за развод от Кинг през 2021 г. Двамата обаче решили да направят нов опит да спасят брака си няколко месеца по-късно.
Местонахождението на сина на Шер е неясно, но се носят слухове, че той е живял в известния хотел Chateau Marmont в Западен Холивуд около шест месеца тази година, преди наскоро да се върне в рехабилитационен център. /телеграф

Публикувана на
28 Септември 2023 година