Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в петък

Видяна: 7660 пъти

Овен
Пълнолунието противопоставя Луната от Овен на Слънцето от Везни. Внимавайте, смирете амбицията, не действайте прибързано и с агресия. Днес конкуренцията е тръгнала с голямата кошница, търси слабото ви място и няма да подбира средствата в желанието да ви елиминира от играта. В такъв ден защитата да е на първо място, а всичко останало трябва да я обслужва. Намалете темпото.
Телец
Пълнолунието налива масло в огъня на амбициите, поставя връзките ви на изпитание, особено ако натискате прекалено педала на амбицията и не се съобразявате с нуждите и желанията на околните. Не се включвайте в конфликти и скандали, не провокирайте тези, които искате да спечелите на своя страна. Спазвайте диета, ако искате да свалите някой и друг килограм.
Близнаци
Пълнолунието ще напълни потребителската кошница на родените в първата декада. Печелите от грешките на другите и от прибързаната реакция на конкуренцията. Не влизайте в скандали. Днес сте в ролята на третия, който наблюдава битката на други двама отстрани и се намесва в подходящия за неговите амбиции момент. Някой свършва и вашата работа, но ползите ще трябва да се делят.
Рак
На това пълнолуние Слънце и Луна са в конфликтен аспект спрямо родените в първата декада. Очаквайте проблеми, страничен натиск и агресия от очаквано и неочаквано място. Може да се провали пътуване или там, където отивате за уикенда да не сте добре приети. Стари рани се отварят, стари отношения трябва вече да се решат, независимо колко е тежко и болезнено за всички.
Лъв
Родените в първата декада днес владеят положението, налагат мнението и позициите си и се разпореждат по царски със своето и чуждото. Може да предизвикате опасни врагове и конкуренти. В този ден мерим сили и възможности, всеки се бие за престижна позиция и не е склонен на компромис. Но в крайна сметка всички по някакъв начин ще бъдем ощетени, ако не се смирим. Нужна е и диета.
Дева
Пълнолунието провокира личната ни агресивност, а болезнените амбиции излизат на преден план. Ще видите някого в истинската му светлина. Конкуренцията стяга редиците и опитва да разшири и стабилизира позициите си на ваш гръб. Не влизайте в скандали, намерете друг начин за действие и защита. Увеличете дистанциите, не споделяйте, не се знае кой какво ви мисли.
Везни
Пълнолунието противопоставя Луната от Овен на Слънцето от Везни. Предстои остра битка на авторитети и приоритети. Трудно ще се разберете с партньорите си, с децата и родителите. Нужно е смирение, разбиране и самоконтрол. Спазвайте диета на всички нива, ще отслабнете, а и натискът, който усещате болезнено също ще се намали. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път.
Скорпион
Ден на презареждане. Пълнолунието ви носи пари и предимства, но всичко става за сметка на друг. Повишават ви, планирате и приятни срещи през уикенда, всичко върви по план, докато не се намесят чувствата и емоцията не вземе връх над разумната преценка. Вложете сили и чувства в артистични и сценични прояви, посетете зареждащо място. Днес задръжките падат, контролирайте се.
Стрелец
Това пълнолуние ще ви донесе придобивки, ще напълни потребителската ви кошница и ще ви постави в по-добра позиция през уикенда. И в любовта сте неотразими, но и прекалено настойчиви. Може би точно това е ключът към промяната в отношенията и връзките. Време е да се поставят парливите въпроси на масата за преговори. Случайността също ще ви подкрепи.
Козирог
Луната навлиза в конфликтния ви Овен и застава в опозиция на Слънцето. Това пълнолуние ще се отрази провокиращо и рисково на замислите и начинанията ви. Съветът е да не отивате в крайности и да не предприемате рискови инициативи. Не е момента за преговори, а и следващите два дни ще са изпитание за доброто ви настроение, за добрите ви отношения и обноски.
Водолей
Днес нищо не се дава без бой. Пълнолунието превъзбужда, прави ни нетърпеливи и агресивни, ако нещата не стават така, както го искаме и сме го замислили. Намалете темпото, особено ако някой до вас не издържа на напъна и се чувства некомфортно. Скандалите са лош знак. Спазвайте диета и ще отслабнете. Не яжте ябълки-пода на изкушението, наблегнете на бобовите растения.
Риби
Луната преминава през градусите на обсебването. Стойте близо до хората, на които може да разчитате. Не се намесвайте в задкулисни игри. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите. От нещо дребно ще пламнат свещени войни, ще се задвижат низ от кармични събития, които ще накажат виновни и невинни. Сънищата са пророчески и предлагат решение на проблемите ви.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Септември 2023 година