Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Новата водеща на Би Ти Ви живее с богаташ

Новата водеща на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се оказа милионерска изгора. 27-годишната репортерка, която детронира Жени Марчева и Диана Любенова от предаването им и прави шеметна кариера в Би Ти Ви, живее на семейни начала с богат бизнесмен. Двамата с Борислав са заедно от няколко години, но избягват да натрапват връзката си в публичното пространство.
Бесте и любимият й все още нямат сключен брак, нито пък наследници. Красавицата от Шумен и бизнесменът обитават луксозен апартамент в София и често пътуват до екзотични острови и дестинации по света. Бесте има стандарт на живот, по-висок от този на всичките й колеги в телевизията. Тя управлява лъскав бял мерцедес за 150 хиляди лева, който й е подарък от мъжа до нея.
Първо Бесте бе назначена за водеща на новините, а от тази есен пък заедно с колегата й Митьо Маринов замениха старите кадри Диана Любенова и Жени Марчева в съботно-неделния сутрешен блок на телевизията. Заради прогонването на двете журналистки Бесте станала трън в очите на повечето си колеги, които никак не й симпатизирали. Хотарена

Публикувана на
29 Септември 2023 година