Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 7240 пъти

Овен
Съветът е днес да не се включвате в агресивни прояви. Луната от Овен е в опозиция на Марс и на масовата карма. Не бива да се провокира общественото мнение. Случилото се днес ще има своите рикошети до края на седмицата. Където се съберат повече хора може да прескачат искри. Днес ще спечелите с умерен и балансиран тон във всички житейски посоки. Увеличете самоконтрола.
Телец
Ведър и хармоничен ден, в който ще ни покровителства висшата любов. Чудесно е за обвързване, за сватби и годежи. Сложете край на изчаквателната политика, решете с кого и как ще продължите напред. В неблагоприятна позиция са тези, които не могат да направят своя избор. Дано не останете от два стола на земята. Ако направите правилен избор в следващите два дни ще печелите.
Близнаци
Един хармоничен и балансиран ден, в който с всеки може да се разберете, да се съберете, да разделите отговорности и надежди и да тръгнете заедно по нов път. Стремежът е към душевен и физически комфорт. Създайте си приятна среда, ограничете страничните контакти и бъдете сред свои. Не убивайте птици и мечти. Днес кръвта и връзките ни се обновяват, отровите се изхвърлят.
Рак
Родените в третата декада днес трудно удържат емоциите и влизат в излишни разправии. Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. Реагирате агресивно на лични забележки и критика. Не си нарушавайте спокойствието и комфорта, овладейте бързо огъня на разгарящите се страсти у дома. Символ на деня е умереността във всичко. Всяко отиване в крайности разболява и вреди.
Лъв
Един ведър и хармоничен ден. Любовта дава крила, някой се жени, а друг прави предложение. Край с летните игрички, време е да се постъпи отговорно, да се направи равносметка на личните отношения и чувства. Ден за уединение, за прочистващи и релаксиращи процедури. Не само чувствата и отношенията, но и кръвта се обновява. Спазвайте диета, изхвърлете отровите.
Дева
Сключилите брак днес и утре ще бъдат покровителствани от висшата любов. Не нарушавайте хармонията, не планирайте за днес тежки и приключващи разговори. Сега е момента да си дадем втори шанс, да направим своите стъпки и отстъпки към тези, без които животът ни се обезсмисля. До два дни чакайте подарък от съдбата и благоприятно развитие на някакъв проблем.
Везни
Луната от Овен е срещу Марс от вашия знак. Само един грешен ход и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти и противници. Изчакайте, не насилвайте събитията, проявете добра воля, дори да не срещате разбиране и компромиси от другата страна. Деца и родители влизат в конфликт и развалят отношенията си поради намесата на трети лица. Бъдете умерени.
Скорпион
Днес печелите с дипломатичност и премерен тон. Стопете дистанциите, направете предложение, уредете си приятелски и делови срещи, постарайте се да изчистите различията и недоразуменията. Денят е чудесен за годежи, предложения и сключване на брак. Висшата любов ще ви пази и направлява връзката ви. Точно днес не влизайте в разправии и конфликти, крясъците разболяват.
Стрелец
Не пропускайте момента да се разберете по спорните въпроси с близки и любими и да стопите дистанциите. Не се събирайте с много хора, останете насаме с любовта, уточнете отношенията си, направете предложения и чакайте такива. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Проблемите са за тези, които участват в публични инициативи, където не се знае кой стои зад кадър и какво цели.
Козирог
Днес с пълна сила ви въздейства масовата карма. Не се включвайте в митинги и демонстрации, дистанцирайте се от места, където може да има сблъсъци на мнения и позиции. Денят изисква хармония, останете на приятно и защитено място сред хора, които не ви натоварват. Днес няма да оправите света, а само ще се сблъскате с проблемите на другите и ще качите кръвното.
Водолей
Днес оставете да ви води любовта, помирете се, разберете се, тръгнете заедно в посоката, която се чувствате обезпечени. Нищо важно да не се оставя за утре, когато някои отношения може да ескалират в негативна посока. Очертават се намеси на трети лица, които днес отсъстват или изчакват своя шанс, за да попречат на плановете ви. Не влизайте в разправии, днес те ще ви разболеят.
Риби
Денят е напрегнат, изисква се примирие и помирение, но там където се е насъбрало много негативизъм ще има изблици на агресия и желаното примирие и помирение ще дойдат след това. Нужни са реформи и реорганизации. Представете исканията си без да използвате ултиматуми. Конфликтите днес ще засегнат болезнено всички участници в споровете и ще свалят общото ниво.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Септември 2023 година