Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Депутатка от ДБ с ник нейм Летящата годзила, крала ток, не иска да го плати

Ето това е депутатката от Демократична България, чиято фондация "Майко мила" е крала ток и не е искала да си го плати.
Белобрадова е осъдена за нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа и в случай на пълно неотчитане на потребената електроенергия през присъединението" - това написа в личния си фейсбук профил кандидатът за кмет на София, издигнат от ВМРО, Карлос Контрера.
"Известната още като Летящата козила с нейната фондация се е настанила под наем в общински имот, даден й от кмета на район Лозенец - от нейната партия, и мишкува да не си плаща тока.
Крадейки ток и помещавайки се в общинско помещение, облагодетелствайки се от наема, Белобрадова не спира да ни облъчва с ЛБГТ пропаганда и всякакви либерални брътвежи, продължава да бъде депутат в парламента с над 10 000 лева заплата. Докато прави всичко това не спира да раздава морал и присъди.
Кой е за срам Белобрадова? Осъденият за кражба има ли право да раздава морал? Осъденият за кражба депутат има ли въобще морал?
Какъв срам са тия момичета и момчета от Демократична България!
*на снимката: Белобрадова в едно от карловските села след наводненията с абсолютно неуместна усмивка и бъзици", допълни Контрера.лупа

Публикувана на
01 Октомври 2023 година