Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Месечен хороскоп за октомври

Новият месец октомври 2023 г. ще донесе приятни моменти, но и такива, свързани с финансова дисциплина за някои от зодиите. Какво ще преживее всеки един знак от Зодиака вижте в месечния хороскоп.
Овен
рез октомври 2023 г. ще трябва да поработите повече от обикновено. Сега не е моментът да се доверявате на онези, които предлагат помощта си. През този период е по-добре да се опитате да се справите сами с всички въпроси, които касаят, както работата ви, така и личния живот. От средата на месеца е особено важно да контролирате емоциите си. В личен план ще трябва да бъдете внимателни - вашите резки реакции рискуват да наранят партньора ви и да го накарат да помисли за раздяла. В състояние сте да поправите нещата, но само ако действително си дадете сметка къде прекалявате и съберете сили и воля да се промените към добро. В здравословно отношение - следете кръвното си налягане и не пренебрегвайте въпроса, ако се установи проблем.
Телец
През октомври 2023 г. най-важното е да бъдете пестеливи. Сега не е време за големи покупки. Също така не искайте пари назаем и не давайте назаем. Финансовата ви дисциплина сега трябва да е много високо ниво. Ако сте поканени на рожден ден помислете как да направите нещо сами - сега направеното със собствени ръце се цени високо. В личен план не се очакват сътресение. Не предприемайте промени, касаещи връзката ви. Всякакви разговори на по-сериозни теми рискуват да прераснат в конфликт при липса на желание за компромис. В средата на месеца може да ви бъде отправено сериозно предложение за смяна на работа, което следва да обмислите много добре. Последните дни на октомври си подарете ден или два извън
града.
Близнаци
Това е месец, в който следва да сте изключително внимателни, тъй като съществува голяма вероятност да бъдете измамени. Опитайте се да не вярвате на онези, които обещават планини от злато и пари. В противен случай са възможни големи финансови загуби поради вашата наивност. Ако ви предстои сделка направете така, че всичко да е законно, свържете се с доказани експерти в областта. В здравословно отношение обърнете внимание на белите дробове. Пийте повече чайове и не пренебрегвайте застудяването. Ако отивате в планински район - не забравяйте за топлите дрехи. В личен план всичко ще бъде спокойно. Самостоятелните представители на знака може да се запознаят с нов човек. Не очаквайте бури от чувства, предстои зараждането на една спокойна връзка, която ще ви дари с хармония и сигурност.
Рак
Това е месец, в който може да ви доскучае. Това ще доведе до търсене на емоции от ваша страна. Ще сте склонни сами да си усложнявате живота и да си противоречите с принципи, които по-рано сте възприели. В работата не се опитвайте да печелите много бързо: по-добре е да правите всичко постепенно. Бързата печалба може да се окаже много нетрайна. Също така не се опитвайте да носите няколко дини под една мишница. По този начин ще разпилеете силите си. Сега е моментът да изберете в какво точно да се съсредоточите. В личен план ще се радвате на разбиране е взаимност от страна на партньора - опитайте се да отвърнете със същото. От хармонията във връзката ще зависят всички останали отношения.
Лъв
През октомври е по-добре да не поемате рискове и да не правите нищо, което не съответства на правилата и законите. Може да роптаете срещу нечестността, но помислете как да го направите така че да промените ситуацията по възпитан и допустим начин. Сега не е моментът да проявявате излишни емоции - скоро те може да се обърнат срещу вас. Няма да ви е лесно, затова е време да се обърнете за помощ към спорта или други занимания, за които знаете, че ви действат успокоително. В работата и дома колегите и близките ви ще са заплашени от лошото ви настроение. Не им го причинявайте. Помислете как да бъдете по-търпеливи и изслушващи. Тази проявя ще ви се отплати дългосрочно. Месец октомври ще ви даде много шансове за положителна промяна - трябва само да ги използвате. В края на месеца не планирайте големи сделки в края на месеца.
Дева
Месец октомври е добър момент да планирате бъдещето и да подобрите финансовото си състояние. Разгледайте подробно всички възможности за увеличаване на доходите. Смяната на работа или получаването на допълнителен доход ще разкрие големи перспективи пред вас. Заедно с успеха може да се появят и нови приятели - не се подавайте на ласкателства, но и не подозирайте всички в меркантилност. Самостоятелните представители на знака ще имат шанс да срещнат сродната си душа. Семейните Деви може да бъдат натъжени от подозрение за изневяра. Бъдете по-разумни, когато обсъждате семейните проблеми, помислете добре дали и вие не сте допуснали някаква грешка. В здравословно отношение - не пренебрегвайте здравословното хранене. Най-добре е да взимате храна от вкъщи за обяд.
Везни
През октомври ще сте изпълнени с енергия и това ще доведе до положителни промени в кариерата ви. Сега е моментът да представите идеите си. Ще се наложи да пожертвате свободното си време, за да реализирате проекти, но всяка минутка, вложено усилие ще си заслужава. От тази заетост може да пострадат личните ви отношения - помолете за търпение и разбиране партньора си. В средата на месеца напрежението ще намалее. Това е моментът да покажете своите таланти и креативност! Някои представители на знака ще имат възможността да започнах да печелят от хобито си. Засега не бързайте да изоставяте основната си работа. В здравословно отношение се пазете от течение.
Скорпион
Октомври ще бъде щастлив месец за представителите на знака Скорпион. В началото на периода ще имате възможност да получите неочаквано възстановяване на отдавна забравена сума. Други ги очаква служебен бонус. Може си струва да опитате късмета си в тотото. Все пак бъдете разумни - през целия месец избягвайте даването и искането на пари назаем. В личен план е добре да наблегнете на повече пътувания - кратки и далечни. Откривайте нови места и светове заедно с любимия ви човек. Ако имате деца - сега те ще се нуждаят повече от Вашето внимание. Спомнете си за времената, когато Вие самите сте били малки - какви проблеми, страхове и съмнения сте имали. Това ще ви помогне да бъдете по-добри родители.
Стрелец
Това е месец, в който да проявите активност. Ще имате сериозна възможност да приключите дела, които отдавна ви тормозят и ви тежат. Някои представители на знака може да решат да сменят кардинално професионалното поприще. В това няма нищо лошо - напротив. Точно сега промяната ще бъде това, което ще ви даде нови сили и вдъхновение за живот и творчество. В личен план ще има застой, но и събитията в другите сфери на живота ще са толкова интензивни, че едва ли ще имате време да обърнете внимание на друг човек. Ако в дома ви дойде котка - не я пъдете. Тя ще бъде вашият верен приятел и отдушник за настъпващите студени дни. В здравословно отношение се погрижете за психическото си здраве. Сега е моментът да се поинтересувате от практики и медитации, които да балансират вътрешния ви свят. Ако имате творчески идеи - не ги пренебрегвайте. Възможен е сериозен успех в тази сфера.
Козирог
Новият месец ще започне спокойно и монотонно. Ако искате активност - не я очаквайте от другите. Ако прецените, че силите и възможностите ви са достатъчно бъдете инициатор, но ако сте уморени - най-добре се въздържайте от активни действия. Желанията ви може да се десетки, но силите ви е добре да бъдат разумно преценени. В средата на месеца може да имате някои трудности в работата. Това ще е причина да пестите. Този момент бързо ще отмине и дори може да формира положителни навици у вас. В личен план ще трябва да се съобразите с някои желания на партньора ви. Дълго време сте отлагали изпълнението на нещо, което вече ще трябва да направите. Не си заслужава да разваляте отношенията си заради битовизми. Просто затворете очи, поемете дъх и направете първата крачка!
Водолей
През октомври 2023 г. на работното място ще ви очаква примамливо предложение. За да го получите, усъвършенствайте професионалните си умения и бъдете коректни към колегите си. Ако планирате командировки, тогава най-добрият период ще бъде началото на месеца. В средата на периода ситуацията може коренно да се промени. Ще се наложи да решавате кое от заниманията си да пренебрегнете или приключите в името на друго. Може да се опитате да поддържате всичко, с което искате да се занимавате, но едва ли ще е възможно - само ще загубите ценно време и така няма да може да използвате потенциала си. В личен план ви очакват много пътувания, романтични срещи и разговори. Във вихъра сте на роман, който се развива прекрасно - насладете се на всеки един момент от него.
Риби
Октомври 2023 г. ще ви предостави много възможности да се развихрите. Имате десетки идеи, но само стоите и ги гледате отстрани. Наясно сте, че реализирането им ще Ви отнеме много време, но може би си заслужава. На прага сте на кардинален момент, който коренно ще промени живота ви. Сега в него ще навлязат новото, любовта, признанието, успехът и взаимността. Някои представители на знака ще започнат връзка, която ще им помогне да постигнат целите си. Ще имате своя благодетел. Не се колебайте да разкриете своята чувствителност и уникалност. Как иначе ще бъдат видени и оценени. Нямате никаква причина да се срамувате от себе си. Вашите идеи и действия може да станат революционни за важна сфера в обществото.
Actualno.com

Публикувана на
01 Октомври 2023 година