Новина от категория България
Архив на публикациите

Вицето Ил. Й. си купува парфюм с охрана в работен ден

Със смяната на сезоните Илияна Йотова е решила да обнови личната си колекция с парфюми. Преди броени дни вицепрезидентката е била засечена на разходка в един от големите столични молове, при това в компанията на внушителен бодигард от НСО.
Тя се отбила в търговския център в работен ден. Единственият ѝ придружител бил охранителят, който стоял зад гърба ѝ. Двамата не си разменили нито дума, а той ходел като сянка зад нея по време на разходката ѝ в мола, разказват свидетели.
Този път не обходила бутиците за дрехи, за да разгледа новите есенно-зимни колекции с модни находки, макар винаги да е била известна като една от най-суетните дами в българската политика. Прекарала близо час насред най-голямата и скъпа парфюмерия в търговския център. Пробвала различни аромати, все на престижни марки като „Долче и Габана“, „Версаче“ и „Армани“. Към последната от тях тя има особен афинитет и често носи и дрехи на италианския дизайнер Джорджо Армани. Очевидци споделят, че била в добро настроение, ведра и усмихната, и отбелязват, че напоследък е успяла да влезе в идеална форма. От известно време насам спазвала стриктен здравословен режим и изключила всички вредни и калорични храни от менюто си. 58-годишната Йотова хапвала главно качествено месо и разнообразни салати и очевидно лишенията ѝ вече са дали траен резултат.
Тази година се сдоби и с титлата „баба“. Единственият ѝ син Марин и снахата Кристияна я дариха с първороден внук Максим в началото на март. Бебето се роди в София. През септември семейството се събрало в елитен столичен ресторант, за да отпразнува първите 6 месеца на малкия.ретро

Публикувана на
01 Октомври 2023 година