Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 7200 пъти

Овен
Каквото сте повикали, такова ще ви се обади. Някой ще изтърпи наказания, а друг ще се освободи от старите окови и ще тръгне по нов път. Ще получите точно това, което сте си заработили с грижите или безгрижието си към свои и чужди проблеми, работа или дейност. Ще се подписват честни и дълготрайни договори, но ще се казват и думи, които трудно ще се оценят и преглътнат.
Телец
Днес с лекота се уреждат спорни юридически въпроси. Всеки ще си получи заработеното и заслуженото, но не и това, за което претендира неоснователно. Ще получите нужните защити, но и нови отговорности ще произлязат за вас от това. Определят се границите. Направете си сметката доколко може да претендирате и къде е момента да отстъпите и да дадете предимство на някой друг.
Близнаци
Ден свързан с подражанието и с пасивното следване на признати и непризнати авторитети. Старайте се да запазите своя личен курс и посока, а не да вървите в стъпките на някого. Може да бъдете ощетени и използвани, но и сами да се възползвате от наивниците наоколо. Вижте се отстрани, откажете се от илюзиите, стъпете здраво на земята, не се отказвайте от исканията и намеренията си.
Рак
Родените във втората декада може да уредят юридически проблем, да спечелят дело и да получат нужните им документи и сертификати. Нещо тръгнало наопаки се оправя. Получавате нужното обезпечение и проектите ви се реализират. Вечерта е натоварена с емоционален проблем, Луна и Венера са в конфликт. В основата на всичко стоят парите и претенциите на трети лица в спора.
Лъв
Днес проблемите ще са повече за родените около 5-12 август. Луна, Юпитер и Уран от Телец са в конфликт с рожденото ви Слънце и с Венера. Може да ви изненадат с неприятни новини. Някой разбира за изневери, а друг изневерява. Ще ви хванат в крачка, може да нарушите закона и да плащате глоби. Днес за грешка няма прошка, но и за добрите постъпки ще има поощрение и награда.
Дева
За родените около 5-15 септември денят ще донесе придобивки и признание за грижите и положените усилия в миналото. Някой ще дочака и своето повишение и преназначение. Трудът ви ще бъде оценен, но ще бъдете натоварени с нещо допълнително. Всеки иска да има в отбора или в екипа си човек като вас, който работи за трима и най-важното е достатъчно изпълнителен и коректен.
Везни
Днес ще ви награждават за уменията, таланта, жестовете и положените усилия, но може и да ви обърнат гръб за стореното зло или за допуснатите грешки. Ден на леденото сърце. Не обвинявайте никого, а търсете проблемите в себе си. Това, за което не сте се постарали излиза от контрол, а това в което сте вложили сърце, душа и възможности ще ви зарадва и обезпечи материално в бъдеще.
Скорпион
Ден на тежки уроци и удари под кръста, особено за родените около 5-10 ноември. Луна, Юпитер и Уран са в опозиция на Слънцето ви, а Венера от Лъв провокира и любовния ви живот. Трудно ще се измъкнете от уловките на тези, които сте допуснали прекалено близко до себе си. Спазвайте закона, може да ви санкционират или да излезете виновни за чужда вина и грешка.
Стрелец
Един от дните, в които се разчистват сметките и се покриват дълговете. Работодателите е добре да се издължат и да покажат лоялност към персонала. Нищо не бива да остава неуточнено, недоизказано и неразплатено. В противен случай се губи връзката и доверието на хората, които са ви подкрепяли и работили за личната ви кауза. Отношенията ще се вледенят там, където се постъпи нечестно.
Козирог
Днес дългите усилия и инвестициите, които сте направили в миналото ще ви се отплатят. Някой ще получи повишение, а друг ще качи нивото с нова самостоятелна дейност. Разширявате територията си на влияние и може да получите изгодни предложения. Но там, където не сте се потрудили вратите ще се затворят и сърцата ще се вледенят. Днес се плащат старите сметки и дългове.
Водолей
Още от сутринта може да попаднете в капани, да нарушите законите на пътя, а и на работното място ви чака неприятна изненада. Някой се готви да заеме вашата позиция или вече е направил стъпките в тази посока. Отношенията ви се вледеняват. Не очаквайте разбиране, особено ако се касае за пари и за ключови служебни позиции. Вечерта и в любовта ще се окажете прецакани.
Риби
Днес всеки гледа от своята камбанария и не е склонен да се съобразява с исканията на околните, особено ако вече няколко пъти се е парил от неравностойни отношения. Ще се получава по заслуги. Време е да си дадем сметка къде и в какво сме сбъркали, какво сме направили за другите и в какво сме ги ощетили. Стоим пред своите огледала, всеки вижда нещата различно и различно реагира.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Октомври 2023 година