Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Никол Кидман си бетонира лицето

Актрисата Никол Кидман (56) някога беше известна като една от най-красивите жени в Холивуд, но за съжаление и тя не успя да устои на чара на естетичната хирургия. Така през последните години видът й е шокиращ, защото след множество операции тя вече не прилича на себе си.
Сега бе заснета от фотографи на мача между Новак Джокович и Даниил Медведев на финала на US Open, който тя гледа със съпруга си Кийт Ърбан, а снимките обиколиха света заради лицето й, което изглежда напълно замръзнало след множество ботокс инжекции.
От известно време е обект на обществени критики заради лицето си без бръчки и макар да не крие, че ходи на ботокс, тя отрича други процедури. Миналата година тя шокира феновете си с появата си на корицата на списание Vanity Fair, като тогава критиките бяха насочени основно към неуместно разголения й стайлинг и фотошопено тяло.
Когато излезе сериалът "Отмяната", в който тя се представи отлично с колегата си Хю Грант, всички започнаха да коментират как Кидман е прекалила с ботокса. Дори професионалистите казаха, че си личи, че е имала няколко операции, но актрисата мълчи за всичко.труд

Публикувана на
02 Октомври 2023 година