Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Дейвид Бекъм: На улицата плюеха!

Английската футболна легенда Дейвид Бекъм за първи път говори за най-кошмарния си момент във футбола.
Той все още не може да забрави случилото се срещу Аржентина от 1/8-финалите на Мондиал 1998 година, когато беше изгонен в 47-ата минута за нарушение срещу Диего Симеоне.
Редовното време и продълженията завършиха 2:2, а аржентинците ликуваха след изпълнението на дузпи. Феновете стовариха цялата вина за отпадането върху Бекъм, а сега той разкри как е преживял омразата.
„Иска ми се да има хапче, което може да изтрие определени спомени. Направих глупава грешка, която промени живота ми. От всички страни чувах "ти си срам", "как се чувстваш, като си разочаровал страната" и т.н.
Досега не съм говорил за това, просто защото не можех. Обиждаха ме всеки ден, където и да отида. Трудно е да вървиш по улицата и да виждаш как хората те зяпат, плюят след теб, обиждат те, приближават се и говорят какви ли не неща.
Не можех да ям, не спях, изобщо не бях добре. Не знаех какво да правя.
Не бих пожелал на никого да бъде в светлината на прожекторите по този начин. Да не говорим за родителите ми. Не мога да си простя това. Това е най-трудната част от случилото се, защото аз бях този, който направи грешката. Това ме убиваше отвътре", откровен е бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид в документалния филм на Netflix - „Бекъм“.
Любимата на Бекъм - Виктория също говори по темата и разкри, че съпругът й изпаднал в депресия след случилото се.
„Дейвид стана обект на омраза и публичен тормоз. Той изпадна в клинична депресия, беше много тежко и затова все още искам да убия тези хора, които му го причиниха", заяви Виктория Бекъм в сериала. блиц

Публикувана на
02 Октомври 2023 година