Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Потопът идва!!!

До март 2025 г. още много наводнения ще залеят и България, и света, защото са очаквани. Кога ще се случват, е невъзможно да се каже, казва топастроложката Светлана Тилкова-Алена, съобщават Факти, цитирайки интервю в Стандарт.
„Трета поредна година пиша, че Нептун – повелителят на водната стихия, е в Риби до март 2025 г., което означава, че големи засухи ще се редуват с водни потопи, помитащи всичко по пътя си. На предупрежденията ми никой не обръща внимание.Нито правителство, което и да е то, нито стопани и собственици на имоти, къщи, дребен и едър добитък. Мнозина ще се скандализират от думите ми, но ще кажа – стихията изми омразата, надвиснала като черен отровен, но невидим облак над този район на България, превърнал се в широка магистрала за мигранти, според мен заради нарочното безхаберие на държавата и безвластието на властта.За съжаление, наказанието е за народа, но и виновниците, организирали мигрантските канали, няма да останат ненаказани ако не от закона, от кармата“, допълва Алена.
Тя алармира, че в момента се намираме под влиянието на куп ретроградни планети. „Юпитер е ретрограден в Телец – изявен е стремежът към власт и пари. Сатурн е ретрограден в Риби. Планетата ни казва – спрете да се оплаквате. Осъзнайте, че притежавате сила, чрез която сте способни да преодолявате всякакви трудности. Колкото повече се оплаквате, толкова по-инертни и зависими от хора и ситуации ставате.
Уран е ретрограден в Телец. Назрява, но дали ще настъпи мигът за коренна промяна. Тя е много трудна за всички, дори непосилна на пръв поглед, защото изисква да се потиснат себичността, егоизмът, материализмът и да се даде шанс на духовното развитие. Нептун е ретрограден в Риби.
Ако партийните лидери, депутатите и правителството продължат по начина, по който вървят досега, ще продължат да газят всичко по пътя си за лично благо, ще съсипват държавата и народа, заради което първо народът ще плати висока цена“, обяснява топастроложката.блиц

Публикувана на
02 Октомври 2023 година