Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 5180 пъти

Овен
Ден на опасно зарибяване. Хвърлени са мрежи за наивници. Не участвайте в чужди схеми и не подписвайте нови договори. И най-мъдрият ще покаже, че си е малко прост и не е в час със схемите на хитреците на дребно. Към всеки ще се намери подходът, който позволява източване на сили, ресурси или пари от личната му сметка. Останете където сте, не пробвайте нови варианти.
Телец
Днес печелят силните на деня и тези, които са овладели актуалната и доходоносна ниша за момента и са се подсигурили с точни договори и стабилни връзки. Плетат се мрежи, създават се интриги, в които ще паднат заблудените и тези, които са извън голямата игра. Ден на паяка и мухата, няма други роли. Неблагоприятно за сключване на партньорски договори, няма да се играе честно.
Близнаци
Луната навлиза в Близнаци и сключва рисков аспект със Сатурн. Ден на двойствени игри, на измамна и завоалирана политика. Стремежът е да се прецака другия, да се живее и печели за чужда сметка. Всичко да се подлага на проверка по няколко канала. Нищо не е такова каквото изглежда. Не подписвайте важни документи, особено ако не сте прочели докрай написаното с дребен шрифт.
Рак
За днес не се препоръчва обвързване по каквито и да е поводи. Не сключвайте нови договори и не влизайте в дългове. Не давайте и не взимайте заеми. Ще ви се предлагат изгодни условия по покупко-продажби и поръчки, но много от обещаното ще е само уловка. Ще се играе по тънката струна на душата, ще се намесват и нуждите на децата. Рекламата става агресивна.
Лъв
Ден на мрежата, мамят ни или сами се превръщаме в измамници, за да защитим позицията си, собствеността или парите си. Нищо важно не започвайте и не подписвайте нови договори. Ще се изпробват различни техники за зарибяване и кражба на пари или интелектуална собственост. Това, което не сте защитили пред закона и патентовали където трябва може да ви бъде отнето.
Дева
Днес както и да постъпите ще се опарите и ще сбъркате в преценката. Лесно се попада в мрежи за наивници. Не взимайте и не давайте заеми, не влизайте в уговорки с хора, които със сигурност ще ви прецакат и използват. С договарянията и решенията от този ден се превръщате в слуга на двама господари, от които трудно ще избягате. И връзките в любовта в момента са неравностойни.
Везни
Ден свързан с машинации, манипулации и фалшификации, които може да ви поставят в числото на жертвите, но и да ви помогнат да прецакате конкурент и да спечелите нещо на чужд гръб. Не се предоверявайте, проверявайте всичко, което ви предлагат, не правете поръчки и заявки в мрежата. Родените в първата декада ще извадят късмет и може да спечелят от чуждата глупост.
Скорпион
Един от най-проблемните дни, особено за родените в третата декада. Не поемайте излишен риск, не сключвайте нови договори и не влизайте в схемите на мошениците. Ден на мрежата, където или си паяка или си мухата, няма други роли. Може да уловите своята любовна муха-еднодневка и да си позволите да спекулирате с нечии чувства. Но на друго място вие може да изпаднете в нейната роля.
Стрелец
Ден на кризи в отношенията, на подкупна игра и на манипулации, които ще се отразят по-тежко на родените в първата декада. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и сключва пречупващ аспект със Сатурн. Деца и родители не споделят тежки проблеми, а така не успяват и да си помогнат в труден момент. Не взимайте важни решения и не се обвързвайте с хора от рисковия контингент.
Козирог
Ден на мрежата, някой може да се окаже в капана на своите илюзии и доверчивост. Тенденцията е да ви замазват очите и притъпяват вниманието с големи обещания за екстри и печалби, а в крайна сметка вие ще поемете разходите. Нищо важно да не се предприема. Не влизайте в делови отношения, особено с непознати, а и познатите ще ви поставят в губеща позиция.
Водолей
Ден на мрежата. Тестват се нови възможности за привличане на потенциални донори. Нищо не е такова каквото ви се предлага и рекламира. Лесно се попада в лапите на мошениците. Не правете покупки и поръчки в мрежата. Рекламираното ще се окаже нещо съвсем различно, когато го получите и разопаковате. И в чувствата играете на сляпо и плащате чужди сметки. Работете на свой терен.
Риби
Днес играта е на котка и мишка. Кой както може ще ощети другия. В такъв момент не се препоръчва сключване на важни сделки, уреждане на големи поръчки и доставки. Някъде по веригата от връзки ще се получи пробойна и някой ще се възползва от предоверяването на околните. Не споделяйте планове и намерения, защитете фирмените си тайни и по възможност отложете преговорите.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Октомври 2023 година