Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 6620 пъти

Овен
До обед може да бъдете обсебени от чужди фикс идеи и фобии. Не споделяйте намеренията си и до края на работното време не подписвайте нови договори, особено ако някои клаузи не ви изнасят и харесват. Вечерта сте на точното място и вече си правите точна сметка на приятелства, приходи и разходи. Навлизате в силен двудневен период, всичко може да се постигне и уреди до събота.
Телец
До 14 ч. много неща ще се правят на тъмно, ще се действа подмолно и задкулисно, всеки ще търси ползата лично за себе си във всеки контакт. С напредването на деня получавате някакво особено творческо вдъхновение и довършвате важен личен или професионален проект. Не се отказвайте от идеите, които ще ви хрумнат. Тази вечер хората на изкуството да чакат посещение на личната си муза.
Близнаци
От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца, а на 24-и и Марс ще го последва. Денят е с тежка енергетика. Проблемите са повече за родените в третата декада, особено ако следват чужди пътища и съвети. Следете знаците на съдбата и не се предоверявайте. Ако усетите нещо подозрително не тръгвайте в тази посока независимо обещаваните екстри.
Рак
До обед се движите на тъмно, липсва информация по важните ви дела и въпроси, а така може да вземете и погрешно решение. Не правете никакъв избор. Към края на работното време ще се появи печелившия за вас вариант. Родените в третата декада ще получат залпово вдъхновение и може да създадат своя шедьовър. Постарайте се да реализирате на практика всяко свое хрумване.
Лъв
До обед се играят неравностойни игри, действа се с желание да прецакаш другия и да спечелиш за чужда сметка. Не подписвайте нови договори. Следобед Слънцето навлиза в Стрелец, а на 24-и и Марс ще го последва. В живота и работата ви ще се появи лост и опорна точка, които ще помогнат да разрешите всеки спорен въпрос и проблем. Активизирайте се за предстоящите битки.
Дева
До обед не правете важен избор, независимо примамливите предложения и реклами. Ще бъдете изнудени и може да платите много по-висока от договорената цена. Не правете услуги, може да ви изкарат виновни за чуждия избор и за оказаната подкрепа или протекция. Вечерта не влизайте в казино и не позволявайте да ви въздействат при взимане на важни решения. Отлагайте за утре.
Везни
Днес е важно да стъпиш на нова база и позиция. Не бързайте, до обед ситуацията не е уточнена, предстоят промени, които ще ви дадат шанс в ранния следобед. Вечерта ще бъде вдъхновена и творческа, личната ви муза ще ви посети. Родените в първата декада са пред труден избор. Може да ви откраднат идеите, а и вие не ползвайте чуждите без разрешение и спогодба.
Скорпион
Ден на творческо вдъхновение. Не допускайте странични хора до творбите и стремежите си. Лесно се плагиатства и краде информация. Не споделяйте и с шефовете личните си постижения и намерения. Може да се лишите от подкрепа и покровителство, ако те се почувстват застрашени. Днес Слънцето напуска знака на Скорпиона. Ще усетите някаква празнота. Не прекратявайте прибързано връзки.
Стрелец
Днес родените в третата декада продават неизгодно творческите си идеи и проекти. Отложете за следващите дни срещите с посредници, ценители и оценители. Новите ви договори са неизгодни. Всяка стъпка ви води към грешни избори и решения. В 14 ч. 04 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Време е да промените изцяло стратегията, започнете ремонти и преустройства.
Козирог
До обед действате на сляпо, нямате достъп и трудно получавате нужните ви сведения. Налага се да използвате личните си връзки, за да получите каквото ви е нужно. С навлизането на Слънцето в Стрелец навлизате в сатурнова дупка. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ще се наложи да се съобразявате с нуждите и изискванията на близки и роднини. Търсете нов подход и нови идеи.
Водолей
Ден на творческите хрумвания. До обед буксувате в нехармонична среда, но следобед стъпвате на сигурна позиция и приключвате бързо изостаналата работа. Предстои вечер на откровенията. Постарайте се да реализирате всичко, което ви хрумне. На прага сте на успешна връзка и съюз, който може да донесе ползи и за двете страни. До утре подпишете нов договор.
Риби
До обед се въздържайте от инициативи, не започвайте нови връзки и не подписвайте нови договори. Следобед вече сте на точното място, с точните хора и може да предприемете точния и важен за момента ход. Постарайте се да се внедрите на нова база и позиция, да заемете подходящото и заслужено място в работата и в любовта. Ден на съзиданието и градежа.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Ноември 2023 година