Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в четвъртък

Видяна: 4460 пъти

Овен
Днес Слънце и Меркурий от Стрелец са в перфектен аспект с Луната от Овен. Сключените договори ще се успешни, ще отворят нови шансове и възможности, както за пътувания, така е и за съвместни участия и печалби. Не се отказвайте от предложения и покани, резервирайте билети и хотели, планирайте срещи, които ще ви позволят да стъпите на стабилна и сигурна база в бъдеще.
Телец
Ден на постижения и лични рекорди. Работете на пълен капацитет и ще постигнете непостижимото преди. Навлизате в силен и печеливш тридневен период. Нищо важно да не се пропуска. Може да изкачите поредния връх в кариерата, да ви повишат и преназначат на печеливша позиция. Някой реализира стара мечта, а друг вече тръгва към нови хоризонти. Но във всичко да има мяра и мярка.
Близнаци
Ден на Феникса, възраждат се стари връзки и проекти. Ще имате предимства, ще срещате подкрепа и разбиране и успешно ще се справите с възникналите проблеми. В този ден всеки може да намери тайни и явни източници на сила и ресурс. Довършете ремонтите, подгответе се за участия в перспективни проекти. Важно е да запазите личната си самостоятелност и да контролирате ситуацията.
Рак
Днес е важно да стъпите на сигурна база, да водите преговори и да сключите изгодни договори. Включва се каналът на кармичната родова памет. Трябва да направите компромис по имотните дела, така че всеки да бъде доволен. Родените около 1-5 юли са в по трудна позиция и в любовта. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо вашето Слънце. Някой отива и към окончателна раздяла.
Лъв
Днес и утре може да изкачите важен връх в кариерата и отношенията с партньори. Заемете се с градеж, не рушете, трансформирайте отношенията си в изгодна за бъдещето ви посока. Сключените договори ще са стабилни и ползотворни, направете предложения и приемайте такива. В момента излизате и от „сушав” любовен период. Очертават се успешни връзки и запознанства, действайте.
Дева
Днес и утре може да сключите печеливши договори и да прокарате свои проекти. Явете се на конкурси, кандидатствайте за субсидии. Сега е момента да се разширите у дома, да направите ремонт или да потърсите ново място лично за себе си и за новата дейност, с която ще се занимавате. Лесно ще извоювате личната си самостоятелност и независимост, ще получите и личен сертификат.
Везни
Родените около 1-5 октомври са пред труден избор, който може да ги изкачи на престижна и печеливша позиция, но да ги раздели от любимата им работа и връзка. Днес и утре може да сключите на пръв поглед сделката на живота си, но след това ще усетите някаква празнота от загубата на личната си свобода на действие или на работата и хобито, които са ви носили пари, удоволствие и радост.
Скорпион
Родените в третата декада може да направят пробив в нова среда. Получавате озарение как да приключите успешно творчески проект и да уредите подписване на нов договор. Сега е момента да се разширите на нова територия на влияние, да привлечете нови клиенти, спонсори и партньори. Проведете нужните разговори, постарайте се да реализирате бързо всяка хрумнала ви идея.
Стрелец
Ако днес започнете да действате или тръгнете несъзнателно в дадена посока, продължете и ще имате късмет. Подсъзнателната ви реакция е вярна и ви води към правилни решения и избори. Някой ще намери тайни и явни източници на сила и ресурс, ще се срещне с подходящите за работа и живот хора и ще постигне важна победа. Енергията ви блика като фонтан, не се самоограничавайте.
Козирог
За родените около 1-5 януари ще действат притискащи и стагниращи сили. До вечерта напрежението ще нараства и в любовта. Луна и Венера са в опозиция и в пречупващи аспекти към Козирога. Тайните ви се разгласяват, а някъде ви поставят и ултиматуми. Няма да се примирите и може да нанесете ответен удар. Събуждат се скрити енергии, няма да се откажете от целта си.
Водолей
Ден на високите енергии и цели. Може да се постигне максималното и да се влезе в желаната перспективна среда. До утре на обед късметът ще ви следва, след това трябва да се погрижите и за чуждия. Направете си сметката, не чакайте втора покана и се постарайте да привлечете подходящите за съюз партньори. Някой намира странично финансиране, а вечерта и подходящия партньор.
Риби
Денят е благоприятен за ремонти и преустройства. Не отлагайте повече нужните поправки у дома, особено ако и партньорът ви е изнервен. Слънцето вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Отношенията ви няма да са на ниво, ако не си създадете нужните удобства. Точно днес не изневерявайте, Луна и Венера са в опозиция. Никой няма да е доволен.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Ноември 2023 година