Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4920 пъти

Овен
Днес изкачвате поредния връх в кариерата, деловите връзки и бизнеса. Явете се на състезания и конкурси, кандидатствайте за по-добра позиция на работното място. Ако почти в края на работното време някой ви помоли за подкрепа и услуга, не му отказвайте, а помогнете. Навлизаме в деня на любовта и сърцето. До утре на обед се движете повече с мисъл за нуждите на близки и приятели.
Телец
Ден на кармични срещи, които може да променят бъдеще и съдби. През деня ще чувствате някакво особено напрежение и очакване, енергията ви ще нараства и ще позволи да се справите с проблемите си. Следобед навлизаме в деня на сърцето, срещите ви от тази вечер имат спонсорски характер. Може да срещнете човека, на когото в бъдеще ще разчитате или ще работите съвместно.
Близнаци
Марс навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и задвижва тежки и рискови аспекти. Родените в първата декада лесно влизат в конфликти с родители и деца. Авторитетите не се зачитат, всеки претендира, иска и притиска близките си със своите нужди и проблеми. Следобед обстановката се нормализира, навлизаме в деня на сърцето. Погрижете се за любимите хора.
Рак
Днес всяка победа ще е тежка, но заслужена и сладка. Родените в третата декада взимат неотложни решения и тръгват по нов път. Събуждат се енергии на подсъзнателно ниво. Може да си промените мнения и решения и дано е в правилната посока. В живота ви се появяват стимулиращи фактори носещи промяна. Вечерта никъде не отивайте без подарък. И за вас ще има изненада.
Лъв
Родените в третата декада изкачват връх в кариерата, внедряват се на престижна позиция в работата, бизнеса или политиката. Днес за вас няма невъзможни неща. Всичко е от значение. До обед поставете условията си, сключете нови договори, преговаряйте с потенциални сътрудници, съюзници и партньори. Следобед може да получите шанс за странично финансиране и обещание за съдействие.
Дева
Ден на кармични срещи, които може да решат редица проблеми, но и нови да създадат. Важното е, че преминавате на нова равнина на развитие. В живота ви идват нови хора и възможности. Нищо да не се отказва, навлизате в силен тридневен период. Планирайте важни срещи и изяви през уикенда. Късметът ще ви следва, ще привлечете съюзници и може да намерите финансиране за проектите си.
Везни
Днес е важно да се държите изправено, да поставяте условия при преговори, за да имате печалба. Проблемът е, че след време може да поискате да се откажете от всичко това, което днес изглежда изгодно и печелившо. До края на работното време идва странична субсидия или материална подкрепа, които ще ви помогнат да вземете правилното и стабилизиращо решение.
Скорпион
Днес за всеки проблем ще намерите решение и за всяко плащане може да ви се даде отсрочка. Уредете всичко както е по план и не пропускайте нищо важно. Днес вие командвате парада и постигате максималното. В следващите дни само ще давате, близките и децата ще източват не само банковата ви сметка, но и жизнените ви сили с желания и претенции. Трудно ще се справите.
Стрелец
Денят ви носи творчески и лични победи. Сключете нови договори, пазарете се за цени на стоките и услугите, които търсите и предлагате. Енергията ви нараства, може да се справите с конкурент и да защитите позициите си на работното място. Явете се на конкурси, търсете странично финансиране и се обадете на потенциални спонсори. Предстои вечер на магични срещи.
Козирог
Ден на тежки конкурентни битки, но до вечерта ще постигнете поне една своя цел и в следващите два дни ще доминирате в средата, в семейството, в отношенията си с роднини, близки и приятели. Родените в третата декада са поставени пред тежък избор, ако има възможност отложете взимането на важни решения, така ще избегнете евентуални провали и опити за въздействие. Печелете време.
Водолей
До обед продължавате с успешната тенденция да печелите финансиране, приятелства и съюзи. Възползвайте се от всяка възможност. Следобед енергията започва да тече от вас към другите. Навлизаме в деня на сърцето, всеки трябва да направи своя жест към близки и любими. Не се занимавайте с амбициозни дела. Не планирайте и за уикенда делови срещи, почивайте си повече.
Риби
Днес целта е на една ръка разстояние, но за някой и това изисква много работа и пътувания. Концентрирайте се над важните задачи. До вечерта може да постигнете успех в бизнеса и кариерата. Чакайте награди, може да спечелите конкурс или да ви повишат. През уикенда някой ще плати за удоволствията ви или ще се погрижи да сте задоволени. Тази вечер се приберете с подарък.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Ноември 2023 година