Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Енрике Иглесиас се пенсионира

За ужас на феновете си Енрике Иглесиас заяви, че следващият му студиен албум ще бъде неговият последен. 48-годишният латино идол смята да спази обещанието си и да спре да записва нова музика след издаването на предстоящия му 11-и албум.

С фокуса сега върху Final (том 2) през последните месеци, когато втората финална част най-накрая излезе през февруари, тя ще се е появила повече от две години след предшественика си.
Съобщава се, че този албум ще е последен за изпълнителя на Hero. В крачка към промоционалния тласък, поп суперзвездата предостави график за издаването на албума и след това разкри какво означава това за кариерата му.
„Албумът е готов всъщност и ще излезе през февруари“, каза Енрике за Today. „Напълно е завършен. Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втория етап от турнето и да ги пусна.“
Той добави: „Работя върху този албум от доста години. И за мен винаги е било, както казах, последният ми албум… това е той. Не мисля – не, знам, няма да правя повече албуми“.
В момента той продължава турнето си Trilogy Tour и феновете на певеца ще имат шанс да го гледат в действие именно по време на някой от концертите му. От средата на октомври Иглесиас е напът заедно с колегите си Рики Мартин и Питбул. Въпросното турне беше удължено с 18 нови концерта през 2024 г. заради големия интерес.

Публикувана на
24 Ноември 2023 година