Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как сме в събота

Видяна: 5940 пъти

ОВЕН
За днес не планирайте амбициозни начинания и участия в конкурси. Смирете се, помирете се с роднини и приятели. Символи на деня са любовта и сърцето. Направете жестовете, които се очакват от вас, купете желан подарък, а не това, което на вас ви се струва нужно на другия. Сега е момента да се включите в прояви на благотворителност и така сами може да получите подкрепа в труден момент.
ТЕЛЕЦ
Днес Луната е в Телец в съвпад с Юпитер. Аспектът ще ви донесе покровителство, възможност за израстване в професионален план и спечелване на конкурси. Някой урежда и финансирането на свой амбициозен проект. Участвайте в спонсорски инициативи. Давайте от сърце и ще получите по заслуги. Разменят се жестове на внимание и подкрепа. Доминират родените в първата декада.
БЛИЗНАЦИ
Забравете за амбициозните си начинания, огледайте се, вижте кой от какво има нужда сред близките и познатите. И ако непознат ви помоли за услуга помогнете му. Днес всеки ще покаже доколко е човечен и дали мисли за ближния. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие си мислите, че е нужно на някого в този момент. Опитайте да разберете другата гледна точка.
РАК
Ако от доста време мислите да се обадите на някого сега е момента. Денят дава възможност да се извиним, да се сдобрим и да продължим отново заедно. Правете точно каквото ви помолят. Погрижете се за деца и родители, вижте кой от какво има нужда и дайте всичко от себе си за подобряване на живота и условията у дома. Ще ви е трудно да обиколите всички, топлата дума помага.
ЛЪВ
Днес може да нарушите примирия и да излезете от зоната на уточнените в миналото отношения. Смирете амбицията, помислете с какво може да зарадвате някого, а не какво може да купите за себе си и да направите за личните си желания и удоволствия. Съобразете се и с другата гледна точка. Сега е момента да спонсорирате някого. Вложете пари и интереси в нечия дейност.
ДЕВА
Ден на сърцето, направете поне едно добро дело, подкрепете някой в нужда и за вашите нужди и трепети някой ще се погрижи. Време е да се връщат дълговете, да се правят посещения при роднини и приятели, които не са във форма или не могат сами да се грижат за себе си. Обадете се на родителите и децата, вижте кой как се чувства и какво му липсва. Ще ви стопли радостта в нечии очи.
ВЕЗНИ
Ден за среща със спонсори. Обадете се на тези, от които очаквате услуги, но и направете жестове за хората, които ви се обаждат с проблем. Участвайте в дарителски акции и за вашите проблеми някой ще се погрижи. Днес тестваме приятелските си връзки, виждаме кой ни оценява и кой само ни използва. Към 16ч. ситуацията се променя, вече може да помислите и за себе си.
СКОРПИОН
Отложете амбициозните начинания. Днес Луна и Юпитер ви гледат в опозиция. Очаквайте кризи и финансови проблеми, особено ако нарушавате закона и не сте в час с изискванията на момента. Смирете желанието за доминиране, не оказвайте натиск. Назряват събития, които ще изискват цялата ви отговорност и внимание към близките. Вижте кой от какво има нужда и помогнете навреме.
СТРЕЛЕЦ
Днес може да разчитате на спонсорска закрила и протекция, но и сами да помогнете на приятел в нужда. Ден на сърцето и любовта, издължете се на тези, към които имате някакъв дълг и отговорност. Днес жестовете са от особено значение и може да проправят път към всеки, когото обичате и цените. Дареното с обич ще ви се върне многократно, а неглижирането ще ви отчужди.
КОЗИРОГ
За родените в първата декада денят ще донесе повече екстри, протекции и възможности да привлекат спонсори за личните си начинания и амбициозни проекти. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще получите нещо, което отдавна желаете. Жестовете от този ден ще се помнят и ще създадат стабилни връзки в бъдеще. Обадете се на родителите и подкрепете децата.
ВОДОЛЕЙ
Днес родените в първата декада са в трудна юридическа позиция. Спазвайте правилата, не водете преговори и не подписвайте нови договори. Нека цялото ви внимание да е насочено към нуждите на хората, които обичате и цените. Подкрепете и нечия правдива кауза и участвайте в спонсорски инициативи. Всичко, което се опитвате да постигнете с амбиция на всяка цена се проваля.
РИБИ
Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е момента да стопите дистанциите, да се смирите и помирите с хората, които са важни в живота и дейността ви. Направете жестовете, които другите очакват от вас и приемете с отворени обятия каещите се грешници. Очаквайте придобивки, връщат ви дълг, а и вие правите обезпечаващ ход, с който ще си осигурите нужната ви стабилност.

Публикувана на
25 Ноември 2023 година