Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ще има ли годеж!?

Брад Пит ще празнува 60-ия си рожден ден с Инес де Рамон. Звездата от "Боен клуб" и дизайнерката на бижута, които се срещат от една година, имат рождени дни с един ден разлика следващия месец: Брад ще навърши 60 години на 18 декември, а Инес ще отпразнува 31-вата си годишнина на 19 декември.
"Готвят съвместно празнуване на рождени дни, Коледа и Нова година. И тъй като Брад навършва 60 години, може да се подготви нещо специално по този повод", сподели източник пред DailyMail. Според него въпреки очевидните планове за рождения ден, двойката не е близо до сключване на брак, тъй като са "напълно щастливи", наслаждавайки се на "забавлението".
Вътрешният източник добави: "Брад е щастлив и влюбен в приятелката си Инес, но каквито и да било признаци за годеж, сватба или бягство не са планирани в близко бъдеще. Брад не се притеснява да се ожени отново, просто това не е нещо, за което двамата мислят. Никой не притиска никого, нямат планове за деца или нещо подобно, те са напълно щастливи един с друг и им харесва как всичко е просто, забавно и вълнуващо", предаде БГНЕС.
Брад и Инес за първи път предизвикват слухове за връзка през ноември 2022 г., когато са забелязани да изглеждат интимни на концерт на Боно в Лос Анджелис. През декември те бяха забелязани заедно на 59-ия рожден ден на Брад и посрещнаха Нова година заедно на почивка в Кабо Сан Лукас. /телеграф

Публикувана на
25 Ноември 2023 година