Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мис Силикон без издръжка, хванала спонсора си в изневяра

"Хванах бившия си приятел да ми изневерява и веднага го зарязах. Реалистка съм и знам, че ако ме предадат веднъж, това ще се повтори", заяви пред "България Днес" Мис Силикон 2023 г. Карина Атанасова.

"В началото всичко беше страхотно. Той влезе "с гръм и трясък" в живота ми в момент, когато бях опустошена. Запознахме се след моя дългогодишна раздяла и от първия ден заживяхме заедно. Той беше по-голям от мен с 30 години, но това не пречеше да си живеем добре", разказа пред вестника красавицата. Карина сподели, че до този момент никога не е предполагала, че мъжът до нея може да й изневери.
"Бяхме заедно в пловдивското ни жилище. Вечерта се прибрах в стария ми апартамент, за да взема разни неща, защото на сутринта трябваше да пътувам рано. Той остана в дома ни с гости. На следващия ден момичето, с което е преспал, ми се обади и ми разказа всичко. Аз му звъннах и той не отрече за изневярата. Дори не се чувстваше виновен", споделя силиконката. Карина не губи време и още същия ден събира целия си багаж от семейното жилище и заминава за София при приятелки. Още по пътя блокира номера на бившия и изтрива всякаква възможност за контакт с него.
"Въпреки че бившият ми ме издържаше на 100 %, не се уплаших и дори за момент не се зачудих "А сега какво ще правя?". Напуснах го, защото това заслужи с постъпката си. Достойнството ми е много по-ценно от каквито и да е материални блага. Смятам, че жените не трябва да позволяваме да ни тъпчат и да злоупотребяват с чувствата ни", сподели атрактивната брюнетка.
Карина сподели, че възнамерява да започне нов живот в София и ще търси работа по професията си. "Към днешна дата не работя, но моите приятелки ще ми помогнат да си намеря работа. Завършила съм кетъринг, но докато не получа добро предложение, мога да си позволя да не работя." Въпреки раздялата хубавицата смята да запази подаръците, които получила от бившият си, сред които луксозен автомобил.
хотаарена

Публикувана на
26 Ноември 2023 година