Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 7640 пъти

Овен
Ден на призив, който събира хора с еднакво мислене и перспективи за развитие. Сега е момента да проведете събрания на екипа, да влезете в нова среда, да намерите групата, в която да тренирате или да развивате личното си хоби. Не се отказвайте от съвместни участия и покани за публични изяви. Днес соловите акции са обречени на провал, печелят тези, които са синхронизирали дейността си.
Телец
Най-добрият ден в този месец за съвместни делови и творчески инициативи. Участвайте в представителни срещи, явете се на конкурси, търсете начин за влизане в нова и перспективна за бъдещето ви среда. Ще получите право на достъп до важни места и обществени събития. Срещите от този ден ще ви вкарат в екипа на проспериращите и търсени хора. Не е все едно кого ще изберете.
Близнаци
Един от силните ви и успешни дни за месеца. Успехът идва за тези, които могат да работят екипно и да организират действията на другите в своя полза и интерес. Сега е момента да се насрочат общи сбирки и събрания, да се влезе в нова среда и да се привлекат симпатизанти. Ден на тръбача, който свири за сбор. Проблемът е, че само с близките и децата трудно ще се разберете.
Рак
Не пропускайте този ден, тръбачът-съдба, свири сбор. Всеки трябва да си намери мястото, да подбере средата, да влезе в нов екип и да потърси съмишленици и нов отбор, в който да се изявява. Губят хората решили да играят самостоятелно, без да се съобразяват с мнението на колектива, семейството и съседите. Препоръчва се прочистваща диета, не пийте много течности.
Лъв
Днес е време да се свика семейния съвет или да се провеждат събрания на екипа в работата и в местата ви за странична дейност и тренировки. Приемат се нови условия, влизат нови хора, а това ще изисква и нов подход в ситуацията. Постарайте се да се освободите от вредните, пречещи и шпиониращи хора и фактори. В момента се ограничава правото на достъп за някои хора.
Дева
Днес от няколко страни ще чувате призив, може да ви направят изгодни предложения и да ви поканят за участие или работа в престижна среда. Сега е момента да избирате, но за родените в първата декада конкуренцията ще е убийствена и подмолна. Ще ви действа кармичен кръст на планетни сили, ще има намеси и предателство и престижните места може да се окажат вече заети.
Везни
Ден за коопериране на усилия, средства и възможности в името на важната за всички цел. Може да получите изгодно предложение, което ще ви отвори вратите към престижни и желани позиции. Подпишете нови договори, не протакайте. Днес и утре доминирате в ситуацията и получавате повече екстри от другите. Няма значение дали е заслужено или не, вашето си е ваше. Вземете го и в любовта.
Скорпион
Ден на двойствени игри. Важното е да се окопаете в подходящата среда, да влезете в желания екип и да се срещнете с нужните ви хора. Препоръчват се съвместни делови и творчески инициативи. Не се изолирайте от общите начинания и участия, за да не излезете от схемата, която се финансира и покровителства. В момента соловите акции носят загуба на време, средства и престиж.
Стрелец
На това пълнолуние Луната от Близнаци е в опозиция на Слънцето и Марс от Стрелец. Ще трябва да направите болезнен избор. Някой ще бъде повишен, а на друг ще се наложи да смени екипа, треньора или местоработата. Не правете тежки компромиси, идете там, където ви е приятно да работите и имате условия да развивате личното си хоби, интелекта, дарбите и възможностите си.
Козирог
Днес може да сключите нови или паралелни договори осигуряващи ви по-добри позиции в бизнеса и в обществото. Препоръката е да се работи екипно. Намерете групата и средата, в която да се чувствате разбрани, подкрепени и нужни. Осигурете си позицията, която ще ви носи добри доходи, спокойствие и възможност да реализирате замислите си. Бъдете взискателни на всички нива.
Водолей
Ден на призив, който всеки ще чуе и от него си зависи дали ще го последва. Най-добрият ден в този месец за влизане в нова среда и екип, за намиране на подходящите отбори и треньори и за участия в съвместни инициативи. Останете там, където се чувствате добре приети и оценени и където може да развивате талантите си. Печелят съвместните инициативи, играйте отборно.
Риби
Ден на призив, който ни събира в групи и екипи по интереси. Проблемът е, че точно в такъв момент вие се опитвате да се измъкнете от една среда и да влезете в друга. Дано успеете. Родените до 1 март са на прага на тежък избор. Съветът е да тръгнете в посоката, която ви привлича, към която са насочени личните ви амбиции и приоритети и не на последно място личното ви хоби. Не правете компромиси.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Ноември 2023 година