Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Звезда от „Уил и Грейс“ се развежда

Съпругата на звездата от хитовия сериал "Уил и Грейс" Ерик Маккормак, Джанет Холдън, е подала молба за развод, след повече от 26 години брак.
Отчуждената съпруга на 60-годишния актьор е депозирала документите в съда в сряда, като според таблоида TMZ се е позовала на обичайните "непреодолими различия" като причина за края на брака
.
Холивудската режисьорка, която се омъжи за Маккормак през 1997 г., обаче не е посочила дата, на която двамата са се разделили официално. От бракоразводните документи става ясно, че Джанет иска да получава съпружеска издръжка, като е посочила ясно и че иска да "отхвърли възможността съдът да присъди издръжка на Ерик".
Канадският актьор, който стана известен с ролята си на Уил Труман в хитовия сериал на NBC "Уил и Грейс", и Джанет имат едно дете, 21-годишния им син Финиган Холдън Маккормак.
Засега не е ясно дали вече бившите съпрузи имат предбрачен договор, от който ще зависи и как ще се разпределят финансите и имуществото на двойката, придобити по време на брака им. Последната съвместна поява на Ерик и Джанет е в края на юли, на събитие на Бродуей, където позираха пред фотографите с широки усмивки и без видимо напрежение помежду им.

Публикувана на
28 Ноември 2023 година