Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Без вашата помощ семейство музиканти ще оставят две малки деца сирачета

Музиканти от Пловдив и Варна откриха дарителска кампания в подкрепа на свои колеги. Веселин Солаков и съпругата му Радост Илиева са музиканти и родители на две малки деца, но тази година през няколко месеца са диагностицирани с онкологични заболявания и са започнали лечение.

Веско е претърпял сложна мозъчна операция и още две последващи. В момента двамата продължават с поетапни животоспасяващи терапии в Турция. Средствата, изразходени до момента за леченията им /операции, химио и лъчетарапии / са над 130 000 лева и продължават с надежда, че ще успеят да се преборят. Сумата, необходима за тази трудна за тях битка е непосилна за семейството и колегите им се обръщат към всички с молба за помощ.
"Нека двамата да имат шанс да отгледат децата си и да им се радват. Веско и Радост са родители на две момченца - близнаци, които в момента са на 3 години. Предстои им борба , но знаем и вярваме , че ваша и Божията помощ те и техните деца ще имат светло бъдеще", призовават музикантите.
Веселин Солаков е роден във Варна, а Радост е пловдивчанка. В момента семейството живее в морската столица.
По Коледа се случват чудеса и ако повече хора подадат ръка на Веско и Радост , те също могат получат своето Коледно чудо.
Средства може да дарите тук:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА БАНКА ДСК
BG33STSA93000030369323
BIC: STSABGSF
Получател: РАДОСТ ИЛИЕВА ИЛИЕВА
Основание: Дарение

Публикувана на
28 Ноември 2023 година