Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои четвъртък носи късмет

Видяна: 5340 пъти

Овен
Днес и родените във втората декада трябва да си мерят приказките и делата. Контролирайте се максимално и независимо обстоятелствата не си позволявайте да отивате в крайности. Днес печели златната среда, но не всеки ще остане в нея. Вероятни са провокации у дома или на работното място, които ще направят избора ви невъзможен. Претенциите на околните ви идват в повече.
Телец
Луната е в конфликт с Венера, лесно се отива към изневери и неприятни положения във връзките. От нещо дребно може да започне скандал, който да освободи натрупаното с времето недоволство. Мерете си приказките, отношенията ви са поставени на кантар, дори и нещо дребно може да промени избора ви. Изпълнете дадените обещания. Утрешният ден ще донесе заслужена награда.
Близнаци
Денят е чудесен за брачно предложение. Висшата любов ще покровителства връзката ви. Родените около 10 юни са в силна позиция за срещи и любов, уредете и пътуването. Проблемът е, че в този ден не е препоръчително да се отива в крайности и да се взимат прибързани решения. Но ако вече сте направили своя избор, поемете си отговорностите и се впуснете в бързея на живота.
Рак
Днес късметът навестява и родените във втората декада. Покрай работата ще има и удоволствия, някой ще почерпи. Не пропускайте разтоварващите моменти, ще се радвате на разбиране и подкрепа. Днес лесно се отива в крайности, особено ако прекалите с алкохола и стимулантите. Придържайте се към златната среда и се старайте да контролирате ситуацията.
Лъв
Ден на виното и камбаната, някой може да получи вест, за която ще почерпи. Старайте се да не отивате в крайности. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, с натоварването и с желанието да изпъкнете пред другите и да контролирате ситуацията. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Печели този, който знае кога да пристигне и кога да си тръгне от купона.
Дева
Чудесен ден за нови дейности и начинания. Може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Ще водите и спечелите с лекота трудни преговори. Може да получите протекции и съдействие от високо място. Не отказвайте покани за сбирки, чествания и тържества, но във всеки момент се старайте да се контролирате. Бъдете сигурни, че някой ви оглежда и преценява.
Везни
Денят носи повече трудности и проблеми за родените във втората декада. С лекота се освобождавате от някои задръжки, които до момента са играли за вас ролята на спасителен пояс. Всяко отиване в крайности ще ви поставя в рискови положения и ще дава възможност на конкуренцията да ви атакува. Внимавайте с алкохола и стимулантите, всичко да е с мярка.
Скорпион
Днес и родените във втората декада ще имат своите звездни мигове. Чакайте вести, за които ще почерпите, обадете се на приятели, направете и приемете покани за срещи. Днес печелят тези, които знаят докъде може да стигнат и в нищо не прекаляват. Но в любовта е време да се уточняват отношенията, да се взимат решения кой с кого и къде ще живее. Най-добрият ден за предложения.
Стрелец
Сключете нови договори и финализирайте сделка. Днес ще има за какво да почерпите. От утре планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага в делата и работата на Козирога. Сега е момента да се окопаете на сигурна база, за да бъдете достоен конкурент в бъдеще. Търсете странично финансиране, споразумейте се по новите и странични клаузи в договорите си.
Козирог
Днес и за родените във втората декада ще има притеснителни моменти, в които трудно ще избират между семейните и професионални дела и отношения. Съветът е да не отивате в крайности да намерете време и място и за едното и за другото. Вечерта си приберете по-рано от купона. Ден на виното и камбаната, ще се чувства добре този, който знае кога да пристигне и кога да си тръгне.
Водолей
Идват покани, предложения и вести, за които някой ще почерпи, а друг ще излезе от зоната си на комфорт в притеснението как да постъпи, за да се представи на ниво и да не се изложи. Съветът е да не отивате в крайности, да останете верни на стила си, да усетите докъде може да окажете натиск и къде трябва да отстъпите и дадете инициативата на друг. Ден за годежи и предложения за брак.
Риби
Днес ще се случват събития, за които ще вдигнете наздравица и ще почерпите. Може да ви предложат изгодни договори, да ви повишат и преназначат на престижна позиция. Отплащат ви се годините и месеците на усилен труд и работа. Нищо да не се отказва. Пазарете се, продайте труда и ума си скъпо или започнете самостоятелна дейност. Днес обезпечавате бъдещето си и това на децата.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Ноември 2023 година