Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ринго Стар с нова книга

Легендата от “Бийтълс” сър Ринго Стар за пореден път доказа, че годините за него нямат никакво значение. На 83 британецът продължава без умора да радва публиката с разнообразни проекти.
Тази седмица той издаде нова книга, с която повежда феновете си на колоритно пътешествие в миналото си. Beats & Threads (“Ритми и нишки”) е за почитателите на музиката и модата, съобщава от екипа на легендарния музикант.
“Beats & Threads” е илюстрирано пътешествие от 312 страници през десетилетията в шоубизнеса на бившия барабанист на “Бийтълс”, включващо изображения на всичко - от барабанните до гардероба му, определящ тенденции в модата.
“С близо 300 ярки изображения, запечатали емблематични и много непоказвани досега интимни моменти от живота и кариерата на Ринго, заедно с топлите спомени на легендарния барабанист, разказани със собствените му думи, това допълнение към трайното влияние и надхвърлящото времето въздействие на Ринго е билет за пътуване през модата и историята на “Бийтълс”, обяви издателството. Всички приходи ще бъдат дарени на фондация “Лотос”, която предлага подкрепа за различни благотворителни каузи - от злоупотреба с наркотици до липса на дом.
Ринго Стар е на 83 години, но тази година беше натоварена за него. Той издаде минидиск “Rewind Forward”, реализира турне със своята група “Ол-Стар бенд” и работи с Пол Маккартни по “последната” песен на “Бийтълс” - “Now and Then”. Наскоро Пол Маккартни и Ринго Стар се събраха отново за кавър на хита им “Let It Be” от 1970 г., който кънтри певицата Доли Партън включи в предстоящия си рок албум.
Десетилетия наред Ринго несправедливо е смятан за най-малко талантливия от Ливърпулската четворка. Неговото значение за зараждането и просъществуването на “Бийтълс” се простира отвъд музиката. В славните времена на “Бийтълс” той е суперзвездата в сянка, спойката, причината да се задържи бандата, балансьорът между гигантското его на Джон, Пол и Джордж Харисън.труд

Публикувана на
30 Ноември 2023 година