Новина от категория България
Архив на публикациите

Появи се изчезналият баща на тв журналистка, емигрирал в Турция

Водещата на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри ще бъде специален гост на Нели и Меги в предаването „Търси се…“ тази събота, 2 декември. Сантименталното шоу вече е с нов час на излъчване - 16 ч., припомниха от Би Ти Ви. В този епизод на предаването популярната журналистка за първи път от десетилетия вижда баща си, който е емигрирал в Турция. Оказва се, че дори не знаела как изглежда в момента татко й.
Зрителите за пръв път ще могат да проследят трудния й път, разказан лично от нея и нейните родители и приятели. Изненада ще бъдат колегите и продуцентите, които ще разкажат колко е отдадена на работата си, а тя, от своя страна, ще признае, че вече ги чувства като свое второ семейство.
Най-вълнуваща ще бъде срещата с нейната майка Нели. Бесте е била едва на 9 месеца, когато баща ѝ заминава за Турция, за да търси работа, но така и не се връща обратно в България.
"Останахме напълно сами… Бесте ми даваше сила и смисъл за живот. Тя самата е преминала през ада и рая", ще признае майката. „Цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“, през сълзи ще сподели Бесте за отношенията с баща си Субхи Карадаг.
Най-неочаквана ще бъде именно срещата с него! Водещите Нели и Меги откриват баща ѝ и той дава специално интервю за дъщеря си. „Развълнувах се много! Дори не знаех как изглежда, не съм го виждала “, през сълзи признава Бесте пред тв камерите. /лупа

Публикувана на
01 Декември 2023 година