Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Бионсе избеля като Майкъл Джексън

Спекулации, че Бионсе е избелила кожата, подобно на Краля на попа Майкъл Джексън, плъзнаха в социалните мрежи. Това се случи, след като звездата се появи с платинено руса коса и изцяло нова визия на премиерата на филма за турнето си „Renaissance: A Film By Beyoncé“ в Бевърли Хилс.
Бионсе избра зашеметяваща сребриста рокля за събитието, но не тоалетът й направи впечатление на феновете, а видимо по-светлия тон на кожата й. Незабавно в мрежата започнаха да циркулират въпроси от сорта на: „Защо изглежда толкова бяла?“ и „Сега тя е бяла??“ и констатации като: „Тя не е черна жена“, „Тя не е Бионсе“ и „Тя избелва кожата си“.
В защита на Бионсе първо се хвърли нейната майка Тина Ноус, която се нахвърли на хетърите-расисти в нета. В Instagram Тина обяви хората, които обвиняват Бионсе, че е изсветлила кожата си за "глупави", "невежи" и "самомразни".
„Тя прави филм, наречен „Ренесанс“, където цялата тема е сребро със сребърна коса, сребърен килим и предполагаемо сребърно облекло, а вие, глупаци, решавате, че тя се опитва да бъде бяла жена и избелва кожата си?“, написа разгневената родителка. /телеграф

Публикувана на
01 Декември 2023 година