Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мария Игнатова потвърди, че вече е сама

От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи е настъпил. Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е подадена, но най-важното - решението, е взето. Познайте от кого - не е сложно - от Мария, разбира се.
На всяка жена ще й дойде до гуша ако до себе си има мъж, който се води хипер умен, води се мега интелектуалец и върховен ерудит, но... се води. А стане ли дума теорията да мине на практика, издиша отвсякъде.
През цялото време Мария беше мъжът в семейството им - тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя... за всичко тя. Е, явно й омръзна, еле пък след капака на всичко - мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.
Самата Мария показа, че отношенията й с Нойзи са дотук вчера, когато по време на наградите "Златна игла" се появи съвсем сама. Тя никога, абсолютно никога не е била на събитие без мъжа, когото обожаваше, а снощи дори дефилира като манекен на подиума, докато Нойзито липсваше.
"Крайно време беше, но по-добре късно, отколкото никога. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си", коментират потребители в нета. /клюки.бг

Публикувана на
01 Декември 2023 година