Новина от категория България
Архив на публикациите

Скараха се в „Панорама“ кой кого ще черпи

Скандал избухна в студиото на „Панорама“ по БНТ между синдикалиста и общински съветник Ваня Григорова и икономиста и депутат от ПП-ДБ Георги Ганев.
Повод за него стана информацията, че се готви продажба на държавни земи – твърдение, което беше официално опровергано от правителството и което според Ганев категорично не е вярно. Григорова, обаче, не смята така.

„Не продаваме земя. Тук мога да каже, ако бъде продадена земя, когато и да е през следващите 3 години, ще трябва да черпя г-жа Григорова, с каквото тя си избере“, заяви Ганев.
„Имате да ме черпите и за природния газ“, контрира го тя.
„Напротив, там вие мен имате да ме черпите. Да не влизаме в тоя спор“, отвърна Ганев.
Завърза се ожесточена словесна престрелка за цената на природния газ, по време на която двамата събеседници говореха едновременно, а водещият не можа да реагира навреме.
„От момента, в който имахме с г-жа Григорова оня разговор миналата година, цената спада, и спада, и не е спряла да спада, и проблемът на „Топлофикация“ не е с газа“, опита се да обясни Ганев.
„Те залагат в бюджета продажба на 700 000 дка земя и те продължават да обясняват, че не е вярно и че г-н Радев е тоя, който пуска фалшиви новини. Това е потресаващо – какви хора сме си избрали“, заяви от своя страна Григорова.
„Напълно потресаващо е как цената спадна от 230 на 30 евро и продължава да говори, че била поскъпнала“, изнерви се Ганев.
„Нали знаете, че съм общински съветник“, попита Григорова по отношение на състоянието на „Топлофикация“. „Знам. Нищо не разбирате“, сопна се Ганев и се опита да я засегне на тема познания по математика.
„Той се надвиква, надвиква, и в крайна сметка плащат. Това винаги се получава“, възмути се синдикалистката.
Едва в този момент водещият Бойко Василев успя да ги прекъсне, представяйки следващия си гост.блиц

Публикувана на
02 Декември 2023 година