Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 5600 пъти

Овен
Ден на мрежата, някой ще улови голямата риба, но в последствие тя ще управлява и подрежда не само работата, но и живота и дейността му. Денят не е добър за предложения и сключване на брак, но трудно ще издържите на изкушението. Добре е да се постои край огън и мислите да се пречистят. Вечерта идват спасителни идеи и вече доминирате в ситуацията. Планирайте важните срещи за утре.
Телец
Днес Луната от Лъв е в пречупващ аспект към Венера от Скорпион и към Юпитер от Телец. Завъртате се в тежък емоционален конфликт, който може да донесе непредвидени раздели и трудности в отношенията. Не допускайте намесата на трети в любовния ви живот, за да си нямате неприятности. Съвместните инициативи днес придобиват една опасна емоционална окраска. Не изневерявайте.
Близнаци
Днес проблемите на други двама ще ви помогнат да се измъкнете от някои задължения и обещания. Пазете свои и чужди тайни и внимавайте да не изпаднете в зависимости. Ден на мрежата, ловят са наивници на всякакви възрасти. Може да направите желани от някой друг собствените си амбиции и желания. Вроденото ви дар слово ще помогне да извлечете ползи и от провалите си.
Рак
Днес всеки поет ангажимент и връзка ще тежи като окови. Не влизайте в партньорски отношения, не сключвайте нови договори, не позволявайте на никой да наднича в делата и в банковата ви сметка. Лесно се попада в схеми и в мрежи за наивници. Погрижете се за охраната на дома, ако ще пътувате. Отлагайте за следващите дни изборите, които трябва да направите и не се ловете на бас.
Лъв
Ден на мрежата, може да бъдете оковани и застопорени от собствените си амбиции и обещания към някого. Правите грешни ходове и се обвързвате опасно. Не влизайте в казиното, не взимайте и не давайте заеми. Всичко, което се каже и обещае в този ден няма да се изпълни. Уловките и капаните са навсякъде. Неблагоприятен ден за любовно признание и годежи. Увеличете дистанциите.
Дева
Ден на мрежата, енергията ви изтича по линия на зависимостите, в които сте попаднали или сте се съгласили да поемете като отговорност. Не сключвайте нови договори, не давайте пълномощия никому, защото в противен случай дълго ще ви доят и стрижат. Някой напира да се подреди на вашата хранилка и поилка, да използва личните ви дарби и ресурси, както и прословутия ви работохолизъм.
Везни
Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, бъдете сред свои и не предприемайте рискови инициативи и избори. Тенденцията е да ви въздействат агресивни фактори и хора, целящи да използват ресурсите и личния ви потенциал. Не се доверявайте, особено на непознати и не се обвързвайте с нови договори. Неблагоприятно за годежи и за старт на съвместна търговска дейност.
Скорпион
Родените около 1-5 ноември влизат в конфликт и попадат в мошенически игри. Спазвайте закона, не играйте в комбина с непроверени хора и такива, които и преди са ви предавали и вкарвали в капани. Ден на паяка в мрежата, не се обвързвайте и не приемайте чуждите условия за работа или връзка. Четете дребния шрифт, ако се налага да подписвате договори, но по-добре отложете.
Стрелец
Днес е важно да влезеш, да си сред приетите и поканените на сбирки и тържества, но по-важното е да си осигуриш изход и възможните вратички за измъкване, ако стане напечено. Съветът е да не приемате прибързано предложения, да изчакате в обвързването и да не се поставяте в зависимост от чужда воля, амбиция и начин на мислене. Може да привлечете спонсор, но зависи на каква цена.
Козирог
Днес сиренцето е в капана, изкушенията са на всяка крачка, отношенията са лишени от чувства, честност и взаимност. Добре е да увеличите дистанциите. Не допускайте никого прекалено близо, особено случайно появилите се играчи в бизнеса и в живота ви. Всеки е тръгнал с голямата кошница, няма да се съобрази със семейните ценности и морала, за да има каквото поиска.
Водолей
В най-трудна позиция днес са родените около 1 февруари, особено ако не се съобразяват със закони и предписания и влизат в непозволени връзки и игри на дребно. Някой ще спечели на ваш гръб. Ще се почувствате предадени и ощетени и в чувствата. Нещо обещано ще отиде при друг, независимо колко сте се постарали и потрудили за него. Не се обвързвайте и не подписвайте договори.
Риби
Днес сте във властта на изкусителни страсти и предложения и сами успявате да привлечете и изкусите някой важен за вас човек. Проблемът е, че истинските амбиции и чувства са добре прикрити, трудно е да разбереш кой какво точно иска и за какво се бори. Ще има задкулисни игри и опити за манипулация. Съветът е да не правите това, което не искате да ви направят и да ви се случи.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Декември 2023 година