Новина от категория България
Архив на публикациите

Просто Киро с „прост“ самолет лети за Лондон

Кирил Петков замина изненадващо за Лондон вчера по обед. За всеобщо учудване, избра да пътува с нискотарифната компания "Раян еър", с полет FR 1731. Пътниците в самолета не оприличиха постъпката му като евтин популизъм или PR-трик. Хареса им, че човек от висшите ешелони на властта дели едно "купе” с тях и не се превзема или дуе като пуяк.
Доброто впечатление бе допълнено и от безупречния син костюм на Кирил Петков, който, ако се съди по кройката и материала на плата, е шит по поръчка. На въпроса какво го води в Лондон, отговори шеговито на английски: "business and pleasure" (работа и удоволствие). Допълни лаконично, че го очакват държавни дела и преговори, без да дава повече подробности. Той обаче разкри, че ще гледа мюзикхола “Мулен руж” в театър "Пикадили" в Уест Енд.
Пътуваше сам. През целия полет запази ведрото си настроение и размени по няколко приказки с пътници, които дойдоха да се запознаят с него. А английските стюардеси направо не можеха да повярват, че на борда в евтиния им полет се вози такъв големец.лупа

Публикувана на
03 Декември 2023 година