Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пълен провал! Не става!

Ромина Андонова-Тасевска, която  дебютира като водеща на предаването "Съдебен спор", очевидно не може да бъде приета добре от публиката. Зрителите на предаването направиха на пух и прах новата водеща в социалните мрежи.
Тя бе видимо притеснена и си личеше, че ефира на "Съдебен спор" е територия, която тепърва трябва да овладява. За капак, дори съдия Сотиров се обърка и я нарече "Нана", което също я смути.
Ето част от коментарите на зрителите в официалната фейбук страница на предаването:
"Според мен не е редно хора с говорни дефекти, фъфлещи и т.н. да са водещи."
"Наистина се опитах и аз да дам шанс на Ромина, знам, че в началото ще е зле. Истината просто е, че дори не мога да слушам, защото тембъра й е нетърпим. Загасих засега. Дано свикна . Само се чудя по тези телевизии, не ги ли слушат как говорят предимно пред това как изглеждат. Нана ще ми липсва!"
"Успех на водещата, но не става. Дано се научи!"
"Стана ми чак неудобно да я гледам. Но като за първи ден на Ромина, предполагам е нормално."
"Когато разбрах кой е новият водещ, и ми стана зле. Не съм почитател на предаването, гледам го 5 пъти в годината, ако няма друго за гледане и съм у дома. По-скоро слушам, защото правя нещо. Но винаги съм се възхищавала от Нана, заради тънкото и чувство за хумор, фината ирония и гъвкавия ум. Жалко, че няма да води повече! Новата девойка още при Гала не ми хареса. То при Гала какво да ми хареса - клюки от Фейсбук,от днес, вчера, завчера, коментирани утре в панела. За днес мога да кажа, че девойката е неподготвена. Ръси тъпизми. Дори не си е чела листчета, от което гледа, защото срича и се извинява с новата терминология. Явно някой много важен стои зад гърба и, щом я набутаха при Гала, а сега и тук. Даже в Сутрешния блок каза, че са я поканили от Нова на кастинг. Имам съмнения, че на кастинга е била само тя... Дано девойката се вземе в ръце и да започне истински да работи за предаването!
P. S. Русата коса с черни вежди още ли е на мода???"
"Водещата е УЖАС!"
"Пълен отврат е тази, лигава и противна, още от Гала не я харесвам, ще губите аудитория! Непрекъснато се бута навсякъде, антипатична ми е! Хипер елементарна без грам изказ, смях, едно дете на 10 години има повече думи в речника си!"
"Леле, пълен фарс е това! Смятайте ако предаването се излъчва на живо, Роминчето как щеше да се оправя... Скучно и несвързано водене на диалози, слабо въздействие и никакво отношение, липсва израза на естествената емоция. Лошо начало за водещата, хаотично..."лупа

Публикувана на
03 Декември 2023 година