Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Фифи от „Почукай на вратата ми“ пропя

Турската актриса Ситаре Акбаш стана известна у нас от сериала „Почукай на вратата ми“, където играе момиче на име Фифи. Благодарение на красотата и таланта си, тя спечели сърцата на публиката и внесе особено настроение в поредицата.
Зрителите обаче се изненадаха от изчезването на Фифи, което стана буквално за една нощ. Оказа се, че решението не е взето от продуцентите: „Причината за неочакваната раздяла не са промени в сценария. Нашата актриса напусна сериала по собствено желание”, обясниха те.
Ситаре също сметна за необходимо да се изкаже, но само още повече обърка всички: „Наистина харесах Фифи и много ще ми липсва. Имах удоволствието да работя с невероятен екип. Благодарна съм за всеки момент, който имах, и си тръгвам с много приятели от това прекрасно приключение. Беше наистина страхотно... Много се радвам, че се запознах и работих с вас. Ще се видим в нови проекти."
Наскоро се разбра, че Ситаре е взела това трудно решение в името на нов проект: тя стана част от популярния турски сериал - „Рамо“. Но това не е всичко: оказа се, че Акбаш започва да пее! Момичето има невероятен глас, за който знаеха само верните й фенове, а сега става все по-смела на сцената.труд

Публикувана на
03 Декември 2023 година