Архив на публикациите

Юруш преди Игнажден

Моми и ергени, които планират да се задомят в началото на следващата година, се юрнаха да си организират парти. От 20 декември – Игнажден, до 6 януари – Богоявление, църковните бракове са забранени. Бъдещи младоженци обаче бързат да отбележат с разюздан купон края на ергенлъка. Кандидат-булките спазват благоприличие, но харчат повече, установи проверка-
След 20 декември затваряме поради липса на интерес, обясни организатор на такива прояви. Той обясни, че 80 на сто от поръчките идват от жени, но като цяло те не успяват да се отпуснат с разюздано моминско парти както Русата Златка, а вместо това се ориентират най-вече към фотосесии, СПА процедури и грижи за кожата (таванът е около 1600 лв.), докато при мъжете купонът е по-нискобюджетен, но пък е като за последно.
Преди да надянат халка на пръста си, мъжете решават да пробват екстри, които са виждали по филмите. Най-големият хит е парти бус, пълен със стриптийзьорки, които се чекнат и раздават за публиката. По-опитните се провесват надолу с главата и разкопчават ципа на панталона на бъдещия жених с уста или му развързват връзките по същия начин. Въпреки че не се стига до крайности и пламнала от нищото любов, с каквито сценаристи и режисьори с развинтено въображение обичат да залъгват зрителите, младоженецът и гостите му имат пълната възможност да оплакнат очи.
Моминско парти с танцова хореография и 15 участнички излиза около 500 лв. Продължава 4 часа, в които професионален инструктор показва стъпките на танца в избрания стил музика. Булки, скарани с Дунавското хоро и стъпките на джангурицата, избират да репетират в школи.
Един час е продължителността на моминското парти в специален бус. Наема се за 900 лв. и включва еротичен танцьор и напитки. Има и двучасов вариант с шотове и стриптийз за 1933 лв. Танцьорите за момински партита са по-евтини в делнични дни.
Над 600 лева струва моминско парти в ретро трамвай. Обиколката е 90 минути. „Предизвикай булката“ е друга актуална оферта, при която младоженката полита към облаците с балон. След 10 минути обаче я приземяват.
Ако не желаят танцьорки в скута, ергените могат да си поиграят на войници. Парти във военна база с еърсофт е подходяща оферта за група от 8 мъже, които в продължение на няколко часа да се стрелят с топчета, да мятат брадви и да опъват тетивата на лък. До края на ноември имаше и вариант на битката с игра на пейнтбол, но мераклиите за него ще се наложи да почакат няколко месеца. Важно уточнение е, че докато другарите са облечени нормално, то решилият да скъса с ергенския живот е облечен в булчинска рокля, с която трябва да се провира между дърветата, докато се прицелват в него.телеграф

Публикувана на
04 Декември 2023 година