Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Испанската кралица имала връзка със зет си

Любовен скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралицата Летисия, Хейме Дел Бурго, твърди, че е имал афера с Нейно величество, преди да се ожени за сестра й Телма Ортис Рокасолано.
Твърдението идва от книгата на Хайме Пеньофиел „Летисия и аз“, която ще излезе през февруари 2024 г. В нея Дел Бурго обяснява, че имал афера с Летисия след сватбата с крал Фелипе VI през 2004 г., съобщава Daily Mail.
Дел Бурго, който беше женен за Телма от 2014 до 2016 г., разказва, че се е срещнал с Летисия през 2000 г., а аферата им започва още преди да се срещне с Фелипе.
Предприемачът твърди, че е планирал да предложи брак на Летисия през 2002 г., когато тя го отрязала, заявявайки му, че има връзка с „неизвестен политик“. Дел Бурго казва още, че романтичната връзка продължила и след брака на бившата телевизионна водеща с тогавашния принц, като двамата си разменяли „снимки, видеоклипове и текстови съобщения“. Дел Бурго обаче твърди, че Летисия е приключила предполагаемата им връзка през 2011 г.телеграф

Публикувана на
05 Декември 2023 година