Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Майка обезобразена пред двете си деца

Бита, подстригана и с нарязано лице. Жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и близките му. Пред bTV тя разказа, че е нападната пред очите на двете си деца.
Фаталният инцидент става в петък, когато бащата взема децата за уикенда.

Родителите са в развод, а 9-годишното момиченце и 7-годишното момче са при майката. Когато слиза в тъмния вход, освен бившия си съпруг, жената вижда и три от шестте му сестри. Пръв удря той, после агресия и от жените.
„Една от сестрите ми хвърли шепа сол в очите. Събарят ме, почват да ме удрят, да ме ритат, чувствах как по лицето ми как нещо дращи. Не знам какво са правили. Пръстите ми са нарязани. По време на това нещо чух как той казва – „бийте я, мачкайте я, не я жалете“. Ръцете ми целите бяха в кръв, по лицето ми капеше", разказа потърпевшата.
Дългата коса на жената е подстригана, а лицето порязано с остър предмет пред двете деца, които са отведени от близките на мъжа.
"Искането за задържане е внесено именно, за да бъде осуетена всякаква възможност за последващи посегателства върху пострадалата", каза говорителят на Районната прокуратура в Сливен Катя Симеонова.
След двучасово заседание мъжът беше освободен с обвинение за лека телесна повреда. Със съдействието на полицията в Сливен децата са върнати при майката. /блиц

Публикувана на
06 Декември 2023 година