Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джулка стана за смях в Уикипедия

Пловдивчанката Джулиана Гани стана за смях в сайта Уикипедия, разкри Intrigi.bg. Оказва се, че отскоро е горда собственичка на своя страница в онлайн енциклопедията, където житието и битието й са описани по доста различен начин от действителността.
Джулката се е изкарала ерудиран икономист, касова актриса и топ риалити звезда. В същото време голяма част от скандалите и гафовете в живота й са спестени.
Житието й започва с информацията, че е завършила пиано в Музикалното училище, а след това се дипломира с отличие по специалността „Икономика на туризма“ и „Управление на европейски проекти“. Нататък богатата й биография продължава с дейна кариера в киното – участвала в сериалите „Салонът“, „Столичани в повече“ и „Кеш“, където изрично се посочва, че е играла „ролята на икономист, който обяснява какво е терминът „ливъридж“.
Изредени са и риалити предаванията, в които е участвала, а накрая в едно изречение се споменава, че е била омъжена за Илиян Найденов, с когото се разделя заради изневяра. За скандалите около развода и това как се закани да изпрати сина си в приют и дума не се споменава.
НИЩО не се споменава и за първия й брак със Станимир Ташев, с когото също се разведе по скандален начин. НИЩО не се споменава и за третия й брак – с полицая Теодор Гецов. НИЩО не се споменава и за двете й деца от двама различни мъже.
Наблегнато е само на ролите й в киното, които всъщност са епизодични или едноминутни, незапомнящи се и незначителни.
Очевидно е, че се опитва да изчисти скандалния си имидж, но никой не й се върза. Дори Уикипедия постави под съмнение въведената информация.
„Тази статия е със спорна неутралност. Значимостта на личността е меко казана под съмнение и източниците не говорят за значимост. Освен това има големи съмнения, че статията е писана от нея“, изрично е описано с големи букви още в началото на страницата й в Уикипедия. Така вместо да сътвори свой нов позитивен образ, Джулито стана още по-комична и негативна. /хотарена

Публикувана на
06 Декември 2023 година