Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бареков не пропусна да се самопохвали

"Тази сутрин" по бТВ празнува 23 години на екран, а Николай Бареков не пропусна възможност да се похвали сам себе си, че е бил сред най-добрите водещи на сутрешния блок. Той захапа медията, че са изтрили името му архивите и оплю наследниците си на стола.
"Най-гледаният ever сутрешен блок на България беше този между 2003-2010 година по БТВ. Аз бях водещ заедно с Марияна Векилска, Ани Цолова и Петя Стефанова. Там ми излезе славата, че която дама работи с мен в екип забременява и ражда здрави момчета! С нас беше за кратко в началото и незабравимият колега Георги Коритаров, който по-късно ни стана здрава конкуренция. Бог да го прости! От скамейката взехме за стажант - репортер и Малкия Бареков Антон Хекимян да го учим на занаят.
А днес БТВ дори ме поздрави с думите на Виктория Готева, че е "рожденият ден на "Тази сутрин", който днес стана на 23, е празник на всички, работили в него." Е, не ми споменаха името, но поне навремето още ме изтриха от архивите. И правилно. Да не се вижда от младите колко много свалиха нивото след мен. Казват, че първите седем години в живота на човека са най-важни. Е, първите седем от живота на БТВ и Тази сутрин са мои. Тях няма как да ми ги отнемат", пише той в профила си във "Фейсбук". /блиц

Публикувана на
06 Декември 2023 година