Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Памела Андерсън шокира

Бившият секссимвол на 80-те и 90-те години на миналия век Памела Андерсън продължава да шокира обществеността. Преди дни звездата, прочула се с ролята си в хитовия сериал "Спасители на плажа", се появи на церемонията по връчването на наградите British Fashion Awards в Лондон, на което беше поканен целият холивудски елит.
Репортерите веднага насочиха обективите си към 56-годишната блондинка, която по всичко личи е решила да старее с характерната си откровеност.
Актрисата се появи на събитието без капчица грим по лицето си, демонстрирайки естествената си красота.
Старческите петна, бръчките и тъмните кръгове под очите явно изобщо не я притесняват.
И ако преди години тя активно демонстрираше младежката си сексуалност, сега също така смело показва промените в стареещото си тяло - нещо, на което всички могат само да се възхищават!
За церемонията Андерсън бе заложила на ленен костюм с широк панталон, овърсайз сако в кремави нюанси и сабо на платформа.
Вместо сложна прическа, актрисата бе прибрала прошарената си коса на ниска опашка.
Единственото, което звездата реши да не променя, бяха леко закачливата усмивка и тънките вежди.
Между другото, това не е първият път, когато Андерсън излиза без грим пред публика. На седмицата на модата в Париж тя също се отказа от грима, определяйки решението си като свобода и облекчение.
Без грим се снима и в документалния филм "Памела: Любовна история", в който говори за личния си живот и кариерата си.
Наскоро пред The Daily Telegraph тя заяви, че работата по собственото й шоу "Райската градина на Памела" я е накарала да покаже истинската си същност.
"Чувствах се толкова свободна. Не знаех дали някой ще го забележи. Не седя на гримьорния стол по три часа. Един ден се погледнах в огледалото и си казах: Ти си почти на 60, това е достатъчно, за да се наслаждаваш, а не да играеш", заяви тя. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
06 Декември 2023 година