Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Скумрия, акула... или пираня - какъв воден обитател сте?

Вижте какъв какъв воден обитател сте според датата на раждане и какво е характерно и важно за психологическото и физическото ви състояние.
Морско конче
(1-18 януари)

Кончетата са рядко дружелюбни същества. В техните семейства караниците са изключителна екзотика – те са толкова добронамерени, че са способни да превърнат и най-върлия си враг в близък приятел. Общителният нрав и умението да предразполагат ги прави отлични професионалисти в области като хотелиер ство, търговия и т.н. А особено пробивните сред тях ги очаква успех на сцената.
Мида
(19 януари – 11 февруари)

Всъщност Мидите имат бурен темперамент, а като добавка към това са и много мнителни и са способни да преживяват тежко и съвършено нелепи поводи. За сметка на това са готови да свалят ризата от гърба си за приятел и никога не таят злоба. На хората от тази зодия им подхождат творчески професии: актьор, художник, певец, журналист.
Медуза
(12 февруари – 3 март)

Медузата може да се похвали с ефектна външност, което примамва противоположния пол. Влюбчивата Медуза може лесно да бъде покорена, но е много трудно човек да я задържи до себе си като партньор. За да може чувствата на представителите на тази зодия да останат горещи, партньорът трябва да проявява изобретателност. Както морските обитатели миди са във всички морета и океани, така хората Медузи са способни да се потопят във всяка професия и да я усвоят в тънкости.
Морска звезда
(4-24 март)

Хората от тази зодия обичат в дома им да има идеален порядък и благоденствие, затова по-голямата част от силите и парите им отиват за грижа за уюта вкъщи. Втората им слабост са модните дрехи и бижута. С такива наклонности и изтънчен вкус Морските звезди могат да бъдат великолепни архитекти, стилисти, декоратори и дизайнери.
Акула
(25 март – 8 април)

За разлика от морския си хищен събрат, хората Акули предпочитат да постигат своето по „безкръвен“ начин – с обаяние, което притежават в изобилие. Те не понасят бездействието и са много любопитни. Реализират се добре в педагогиката, политиката и на ръководни постове.
Кит
(9 април – 2 май)

Хората, родени под този знак, спокойно и уверено плуват във водите на живота. И както морските гиганти понякога игриво изскачат над водата, така и енергичните хора Китове са способни на неочаквани постъпки и шеги. Но пък избират такива професии, където няма нужда от рискове и авантюри – например научни изследвания и строителство.
Змиорка
(3-27 май)

Те са с жив темперамент и обожават да са в центъра на вниманието. Едновременно с това са способни да се натъжат насред най-веселата компания. Чувствата им са също толкова непостоянни като настроението. Но когато Змиорката направи своя избор и сключи брак, то остава безупречно вярна на партньора. Нейната стихия е в кулинарията, градинарството, архитектурата.
Скумрия
(28 май – 11 юни)

Скумриите могат да се гордеят с интелект, възпитание и доброта. Но не са склонни да се перчат с това – по-скоро са доста скромни. Те сякаш не са от тази планети – малко са отнесени, но пък са изключително внимателни към близките си. Обичат професии, където има интелектуално предизвикателство: инженери, преподаватели, математици...
Пираня
(12-27 юни)

Точно като водната си покровителка, Пираните прекарват живота си... в лов. Но не за храна, а за впечатления и екзотични усещания. Затова сред тях има много маниаци на тема пътувате, екстремни спортисти, театрали и киномани. Те обичат да откриват света за себе си, но трудно откриват себе си за света и създават впечатление за затворени натури.
Скат
(28 юни – 28 юли)

Непоправими оптимисти, никога не отстъпват пред трудностите. Представителите на тази зодия и от двата пола имат предпочитание към по-млади от тях партньори – неравните по възраст бракове при тях са обичайно явление. Подходящите сфери за реализация са готварството, образованието, транспорт.
Щука
(29 юли – 27 август)

Те са романтични, сантиментални и склонни към паникьосване (лесно правят „от мухата слон“) и към проява на излишна самоувереност. С тяхната общителност и пробивни способности се чувстват удобно в журналистиката, на работа в отдел „Личен състав“, като секретари.
Пъстърва
(28 август – 25 септември)

Стопроцентови скептици, които вярват само когато могат да видят и пипнат. Педантични са – обичат точността: сто пъти мерят, един път режат. Интересно им е всичко, свързано с културата. Затова често избират професии като филолог, архитект, дизайнер, редактор.
Лъчеперка
(26 септември – 17 октомври)

Родените под този знак обожават да изобретяват и майсторят нещо. Не е учудващо, че сред тях се срещат често механици, шивачи, прекрасни конструктори. Те са способни денонощно да работят за усъвършенстване на това, с което са се заели. Близките им не бива да им се сърдят за това отнесено увлечение, а просто от време на време да ги връщат в реалността.
Мряна
(18 октомври – 17 ноември)

Тези хора са склонни към преувеличаване. Но ако разказват за своите блестящи и многочислени любовни победи, това най-вероятно е чиста истина. Представителите на този знак и от двата пола притежават обаяние, пред което трудно се устоява. А по отношение на реализацията в живота – тяхното постоянство и усърдие ги прави отлични професионалисти в произволна сфера на дейност.
Писия
(18 ноември – 12 декември)

Родените под този знак често са незабележими в компания – всъщност те и не се стремят да са център на вниманието. Тяхната скромност се цени от шефовете им, които имат нужда от умели изпълнители без излишни амбиции. За Писиите е добре да се занимават със счетоводство, административна работа, но умението им да попиват информация и прекрасната им памет превръща някои от тях в анализатори, разузнавачи и шпиони.
Сом
(13 – 31 декември)

Един от най-уравновесените знаци. Край него винаги е уютно и спокойно. Ако му се развали настроението, никога не обвинява околните, просто временно се усамотява. Хората от тази зодия притежават изключителна сетивност за чуждите проблеми и настроения. Реализират се както в езотеричната област, така и като талантливи учени в областта на точните науки./розали

Публикувана на
07 Декември 2023 година