Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 4760 пъти

Овен
Денят ще ви донесе промени в подхода и трансформации, които на пръв поглед може и да не ви харесат, но ще определят една нова посока на развитие в бъдеще. Планирали сте пътуване, но се налага да го коригирате. Не се противете и не се ядосвайте, яхнете вятъра на промяната и се напаснете на новите изисквания на момента. Още по-добре е активно да ги задвижите и насочите.
Телец
Ден на рокади, движете се на гребена на вълната от промени. В момента може да си осигурите нова база и позиция в работата и в живота. Някой урежда имотен спор или е на прага на закупуване на жилище. Ден на фундамента, постарайте се да заложите здрави основи на всичко, което предприемате в момента, не си позволявайте да зависите от несериозни хора.
Близнаци
Ден на обрати в работата и в начина ви на живот. Тръгвате към една мечта, което тотално ще промени живота ви. Сега е момента да включите всичките си резерви на пълна мощност, да привлечете спонсори и да завладеете позицията, която отдавна ви привлича. Постарайте се да стабилизирате и разширите влиянието си в средата с нови инициативи, контакти и предложения.
Рак
Днес Луната от Везни и Меркурий от Козирог са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. На прага сте на генерални промени в начина ви на работа и живот. Предстои ви тежък избор, от който не бива повече да бягате, а да се изправите и да посрещнете отговорностите си. Денят се свързва с градежа и съзиданието, мислете за бъдещата перспектива в работата и връзките ви.
Лъв
Днес се включват възвишени и творчески канали. Планетата на вдъхновението свише Нептун тръгва в директна посока. Ако дълго сте циклили над някакъв проект вече ще го задвижите и приключите. Музикантите и поетите намират търсената фраза и стих. Някой завършва свое произведение. Денят носи обрати, зарежда ни с вдъхновение и желание да се гради и надгражда.
Дева
Ден на коренната реформа, губят тези, които защитават статуквото. Нептун от знака на опозицията ви Рибите тръгва директно. Променете подхода, ако от доста време се мъчите нещо да свършите и да получите. Нагодете се, приведете се докато отмине бурята. Денят носи творческо вдъхновение на хората с артистични занимания. Може да изоставите един проект за сметка на друг.
Везни
Луната от Везни е в конфликт с Меркурий от Козирог. Очертават се проблеми в отношенията с колеги. Някой заминава в командировка, друг отсъства и на гърба ви се стоварва чуждата работа. Нужна е коренна промяна в начина ви на действие. Разговаряйте с шефове и колеги, уточнете личните отговорности. Ден на основата и фундамента. Договорите ви да са изпипани юридически.
Скорпион
Ден на кардинални промени, които идват от вас или пряко ви засягат. Старото си отива, старият начин на мислене и действия се коригира с нови подходи в създалата се ситуация. Денят се свързва с ремонтите и строителството. Направете нужните подобрения в работата и у дома. Който остане в старата позиция на живот и мислене ще изгуби в битката за партньорство, работа и престиж.
Стрелец
Луна и Сатурн са в пречупващ аспект към родените в първата декада. Трудно ще се разбирате с родителите и децата. Може би трябва да помислите вече за разширение. Планирайте ремонти, така че всеки да си има своето лично кътче и да не пречи на другите. Ден на градежа и съзиданието. Време е да купите или да построите нещо, за да не се разрушат семейните ви връзки.
Козирог
Днес Луната от Везни е в конфликт с Меркурий от Козирог. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Може да се отложат пътувания, сделки и договаряния. Не си правете планове без кръчмаря, без хората, с които сте свързани или сте допуснали да доминират в работата и в живота ви. Стъпете на твърда основа, не сключвайте временни договори и съюзи.
Водолей
Ден с огромна регенерираща и рестартираща сила. Ще получите някакво особено вдъхновение и ще намерите изход и от най-трудното положение. Може да заемете място определено за друг в работата и бизнеса, но в любовта не бива да си позволявате такъв ход. Вървите към изневери. Днес и утре съдбата ви подава лакома стръв, трудно ще овладеете страсти и желания и дано си струва.
Риби
Днес е важно да си подредиш живота, да направиш подобрения у дома и в офиса, да мислиш за преките нужди на бизнеса, семейството и децата. Създайте и заемете позицията, която ще ви донесе удобства и защити. Добре е да се правят ремонти, да се подписват нови договори, да се започнат нови лечения и да се приготвят нужните лекарства. Ще получите откровение кое е важно и полезно за вас.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Декември 2023 година