Новина от категория България
Архив на публикациите

Марчето проговори ще напуска ли Нойзи

Ексводещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова не се разделя със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи. "Не съм пускала молба за развод", категорична е в това русокосата красавица, която зли слухове спрягат за първата напуснала общия им дом с журналиста.
От дни се говори, че краят на брака на Мария и Нойзи е настъпил след пиянската изцепка на журналиста преди месец.
Тогава ден след като беше хванат да шофира в нетрезво състояние, публицистът се извини за действията си в нета с думите:
Мария не коментира деянията на мъжа си, но и не се е преместила от общото им гнездо в Драгалевци, където живеят, споделят близки.
Слуховете за разрив между двамата се захраниха от факта, че тя се появи на наградите "Златна игла" сама без половинката си. За първи път откакто са заедно, от публиката не беше с Нойзи.
Въпреки това двамата са заедно, а приятелки са категорични, че с Нойзи се обичат безумно и това, че той е сглупил да кара пиян, няма да сложи край на брака им.
"По-скоро, ако той й изневери, тогава тя ще подаде молба за развод, отколкото сега. В момента Мария е плътно зад мъжа си", споделя близка до Господарката на ефира жена.

Публикувана на
07 Декември 2023 година