Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Фенка си метна сутиена по Коцето

На едно от последните участия на фолкпевеца Константин негова фенка до такава степен се разгорещи, че си свали сутиена и с него замери певеца, докато той пееше на сцената. Това стана ясно от видео което самият Коце си е качил в Тик-Ток, пише Телеграф.

Константин, който е пословичен с чувството си за хумор, изобщо не се смути от случващото се, а напротив - не пропусна да благодари за хвърления му подарък и дори пожела към него прашки, за да стане, комплект. Естествено, коментарите под клипа не закъсняха, като повече обсъждаха размера и чашката на хвърления сутиен, като констатираха, че фенката на певеца е доста надарена. Лицето на момичето обаче така и не се вижда във въпросния клип.
Практика да се мятат сутиени по изпълнители е традиционна практика в чужбина, а и у нас. Припомняме ви, че Тони Стораро, Фики и Емрах са едни от най-често обстрелваните с дамско бельо. Криско също бе уцелен със сутиен по главата. Най-много дамско бельо определено е летяло по рапъра Дрейк, който дори показа в Инстаграм колекция от сутиени, различни размери и цветове. На това Дрейк се радва, но на някои от концертите му през, миналата година бе замерен с маратонка и телефон, което определено не му се понрави.

Публикувана на
06 Февруари 2024 година