Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Новата Мис Свят България си няма гадже

16-годишната Ивана Събева, която стана новата Мис Свят България и ще ни представя на конкурса "Мис Свят", си няма гадже! Това разкриха за "България Днес" близки до хубавицата.

Въпреки своите 16 години и това, че е само в 10-и клас, Ивана вече има свои поставени цели за живота. Тя иска на 30 да стане най-успешната бизнес дама в България.
Обикновено на нейната възраст момичетата се оглеждат за богати чичковци, но миската се цели по-далече. Тя иска да се реализира в живота със свои собствени сили и да не разчита на никого, въпреки че родителите й са бизнесмени. Основната цел на Ивана е да сбъдва мечтите си и да се чувства успешна.
Името на победителката съобщи в официалния профил притежателката на правата за "Мис Свят" у нас Венета Кръстева. Самата Кръстева е много вдъхновена от Ивана и смята, че нашето момиче във всички случаи ще отнесе някоя награда от конкурса.
На практика хубавицата бе избрана без провеждането на реален конкурс. Ивана стана победител в онлайн надпревара и, както уточняват организаторите, е спечелила кастинга между други 32 претендентки за титлата. В официалната страница на "БОК Стар моделс" Ивана бе представена с кратка презентация и фотосесия с лента и корона. Без корекции 16-годишното момиче се оказа най-малката на възраст претендентка в кастинга.

Публикувана на
07 Февруари 2024 година