Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ким Кардашиян с ново младо гадже

Риалити звездата Ким Кардашиян има нова тръпка. Това е 31-годишният уайд ресивър на Балтимор Рейвънс Одел Бекъм.
Явно жестоката болест, която я мъчи не ѝ пречи на любовния живот. Кардашиян разказа за обострянето на псориазиса, с който се бори от много години, в нов епизод на семейното си риалити. Въпреки всичките й усилия, болестта се обострила значително и на крака ѝ се появило голямо и болезнено петно.
Иначе според източници връзката на Ким и Одел бързо станала сериозна, въпреки че са приятели от години, предаде ЕТ.Одел харесвал потайността, а това допадало на Ким. Двамата имали и много общи приятели.
Преди месеци се появиха много слухове за връзката им, но най-много подклади огъня появата на 43-годишната Кардашиян на 31-ия рожден ден на Одел в Ню Йрк.„Ким и Одел се забавляват много заедно. Те се чувстват добре, уважават се, правят свои собствени неща и имат собствени животи, което е чудесно за тях. Семейството на Ким ги подкрепя", каза източник пред ЕТ.
Преди да забие Бекъм-младши, Кардашиян беше омъжена за рапъра Кание Уест, от когото има дъщерите Норт на 10 и Чикаго на 6 и синовете Сейнт на 8 и Псалм на 4 години. Преди това тя се срещаше с комика Пийт Дейвидсън за почти един година през 2022 г.

Публикувана на
09 Февруари 2024 година