Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Всички гледат мустаците на Ивка Бейбе

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, може и да няма най-сполучливите силиконови гърди, но пък може да се похвали със супер стегнато тяло. И го направи по време на почивката си в Тайланд, пише Intrigi.bg.
Ивка е на екзотичния остров Пукет, откъдето разводнява мрежата със снимки по бански. Вместо да се наслаждават на формите й обаче, по-голям интерес сред последователите предизвикаха нейните… мустаци!
След Нурофена на Диона, те се оказаха най-обсъжданото нещо в интернет.
На всички фотоси отблизо се вижда потъмнената и набола горна устна на Ивка. Неотдавна тя призна, че от малка има сериозно окосмяване по лицето и редовно ходи на козметик, но явно в Тайланд е решила да се запусне.
„Там е пълно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?!“, „Не се притеснявай от мустака – все пак там повечето жени са с адамова ябълка“, „Имаш трета вежда под носа“, гласят само част от подигравателните коментари под снимките на инфлуенсърката.
Както знаем, подкаст водещата не е от обидчивите и има доста добро чувство за самоирония. Вижте сами във видеото по-долу. /хотарена

Публикувана на
10 Февруари 2024 година