Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии трудно могат да съжителстват

Ето кои са двойките, които трудно могат да избегнат битки помежду си.
Овен и Телец

Овните са активни, инициативни, доста сприхави и спонтанни хора. Следователно те просто не могат да седят бездействащи – Овенът не може да издържи, когато партньорът им мързелува. Лошо е, ако Телецът е на негово място. Разумен, обоснован и най-вече спокоен, Телецът оценява възможността да забави темпото и да прекара време в блажено уединение. Така провокира необуздания Овен. Теоретично такива конфликти биха могли да бъдат решени безопасно, но Овните често си позволяват твърде много и излизат извън границите, а Телците се уважават твърде много, за да прощават системни лудории. Ето защо тези зодии често се разделят по баналната причина „несходство в характерите“, а ако преодолеят проблема, стават невероятно силни двойки.
Козирог и Риби
Кавгите между представители на тези зодии са илюстрация на типичен конфликт между прагматици и мечтатели. Козирозите по правило търсят логично оправдание във всичко и не обичат празните приказки. Рибите за тях са фантомни същества, чиято глава е в облаците. Всъщност мечтателността и замислеността на Рибите изобщо не означава, че те нямат аналитични способности и не разсъждават разумно – този зодиакален знак просто има свой собствен, специален поглед върху всичко, което се случва наоколо. Рибите просто не могат да разберат защо има само две мнения – Козирог и грешно. Тъй като са на различни планети, за такива партньори е трудно да приемат опонентите си и да изградят честни отношения.
Водолей и Близнаци
Изглежда, че два ефирни и обективно общителни знака не могат да не намерят контакт помежду си. Но не и в случая, когато Близнаците опознаят по-добре Водолея. Първите не могат да живеят без комуникация, те се заобикалят с приятели и са готови да се прехвърлят от една страна на друга, зареждайки се от общото внимание към своя човек. Последните не могат да разберат метода на такова презареждане по никакъв начин – за Водолеите е важно от време на време да се „напълнят“ в спокойна атмосфера, като са в самота? Странно, но въпреки целия си авантюризъм, Водолеите не разбират импулсите на Близнаците, смятайки ги за ненадеждни и непостоянни. За Близнаците четенето на морал и укорителният поглед е последното нещо, което искат да видят в партньора си.
Лъв и Дева
Докато типичният Лъв приема знаци на внимание от ентусиазираната публика (и „свитата“ е винаги с него), типичната Дева мълчаливо се ужасява от това. Затворените, рефлексивни и самокритични Деви трудно контактуват с общителните, освободени Лъвове, всяка среща с които се превръща за тях в истински изход от зоната им на комфорт. Такива двойки често се разпадат, защото Лъвовете искрено не разбират как може някой да не иска честта да бъде техен спътник. Обидени от пренебрежителното отношение на Девата, те биха могли да обяснят всичко, но по това време съюзите на тези знаци като правило се разпадат.
Стрелец и Рак
Раците може да изглеждат затворени, груби и дори брутални – но всъщност често се оказват раними и чувствителни. Стрелецът отчасти е точно обратното на Рака. Остроумни и общителни, Стрелците предпочитат да не се обвързват в брак и близки отношения, високо ценят свободата в любовта, творчеството и кариерата. За такива двойки е по-лесно да се разделят, отколкото да понесат болката от това, че трябва да се откажат от принципите си.
Везни и Скорпион
Везните са майстори в създаването на комфортна среда около себе си, която старателно изграждат, намирайки баланс между своите нужди и околната среда. Когато своенравният Скорпион нахлува в този идеален свят, готов да потърси по-висша справедливост и да се инжектира с жилеща отрова, Везните престават да бъдат сладурчета и се втурват бързо да избягат от такъв партньор. От друга страна, замислените, мистериозни Скорпиони могат да бъдат недоволни от пацифизма и пасивността на Везните, считайки ги за повърхностен и бездушен знак. Такива двойки бързо се разпознават и се разделят без съжаление. tialoto.bg

Публикувана на
11 Февруари 2024 година