Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ново бебе в семейство Клуни

Амал Клуни видимо е очарована от своето ново бебе – кученце от красивата порода санбернар. Новият домашен любимец на адвокатката е подарък от нейния съпруг Джордж за рождения ѝ ден.
Съпрузите Клуни притежават няколко огромни имения на зашеметяващи места по целия свят – Италия, Англия, САЩ, Франция и явно са решили, че имат достатъчно пространство, за да се грижат за санбернара, когато той порасне.
Кучето на двойката се казва Нелсън и според различни източници е било изненадващ подарък за 46-ия рожден ден от актьора за съпругата му. През уикенда Амал беше решила да вземе сладкия си домашен любимец на разходка из живописните селски улици на Котиняк в Южна Франция.
Тя се помъчи да го води на каишка, но Нелсън се заинати и брюнетката реши да го вдигне и да го носи на ръце, въпреки че мъжките бебета санбернар са си доста тежки.Красивата съпруга на холивудския актьор се появи в къса рокля от велур с колан и черни ботуши. От папарашките снимки се вижда, че Амал се радва на инатливия характер на пухкавото кученце.
Влюбената двойка разходи Нелсън по улиците на Контингак, малко селце на 30-ина километра от имението им на Лазурния бряг, където те сега живеят.62-годишният Джордж пък беше облечен в дънки и тъмносиня поло тениска. Съпрузите посетиха художествена галерия в селцето, след което обядваха на терасата на гурме ресторанта Picotte./www.tialoto.bg

Публикувана на
14 Февруари 2024 година