Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Азис и Фики стигнаха дъното в новия си дует

Азис и Фики представиха новия си дует навръх Свети Валентин и бързо трупат гледания, макар песента да е слаба, все пак имената са силни и хората от интерес цъкат на клипа. Тук няма да коментираме откраднатата визия от световни звезди, а безумния текст, какъвто не би трябвало да се прави и СЕМ веднага да се сезира.
Текстът е изтъкан от фрази, каквито са крайно недопустими, особено за малки деца, каквито са предимно феновете на лекия жанр. Краля на фолка пее: "Линия, две и три! Колко да чертая за да не боли", внушавайки колко е хубаво да се шмърка кокаин и как болката спира. Но най-ужасното е целия текст е фразата: "Ето взимай този нож ела наръгай ме. Да се свършва вече искам болката да спре", която тласка към агресия и смърт.
Дизайнерката Евгения Борисова е единствената популярна личност, която застана с името си и обяви колко е погнусена от чутото. Ето какво пише тя:
"Да ме извиняват всички чалга маниаци за краткия обзор в следващите редове, но на това аз му казвам ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ. Децата ми вече са пораснали и благодаря на Бог, че независимо от сложните отношения с баща им, успях да ги възпитам като достойни мъже, с които се гордея с цялото си същество, но има деца които сега порастват и се опитват да се впишат в компания или среда.
Това може би ще е част от техния химн..... "Изрод ли си, змия ли си, ето взимай този нож наръгай ме, шибани нещастници, линия една или две да начертая да ми мине, върви на майната си". Не искам да анализирам повече това падение....къде е СЕМ, КАВО Е ТОВА БЕ ??????Толкова ли изпростяхте, че да слушата тея помии. Не ме интересува кой какво ще пише и кой ще се почувства засегнат. Това за слушане ли е? Знаете ли как се програмира в подрастващата психика такъв текст.... Бясна съм! Жалка работа".
А въпросната песен на Азис и Фики вече се нареди на първо място в трендинга в YouTube. Вероятно и изпълнителите са очаквали с простотия да си проправят път към върха, а най-жалкото е, че ако останат бенаказани, след тях ще е появят още./show.blitz.bg

Публикувана на
17 Февруари 2024 година