Новина от категория България
Архив на публикациите

Ето я Розали, родила две деца на Кобрата

Еексклузивни снимки на Розали Петрова – жената, родила деца на Кубрат Пулев. Макар че има две деца от нея – Христина и Спартак, Кобрата така и не осветли връзката си с мистериозната мургавелка. А през пролетта на миналата година тръгна и слух, че чакат близнаци.
Защо боксьор № 1 на България толкова упорито крие жената до себе си и защо нямат брак, питат се всички. Според наши източници, миналото на Розали е една от причините Кобрата да не изтъква връзката си с нея така, както правеше през годините с Андреа.
Оказва се, че преди да срещне боксьора, Розали е демонстрирала изключително висок стандарт на живот, личи и от снимките, с които се сдобихме. Финансовите разхищения далеч не били подсигурявани от работата й като брокер, а благодарение богат 60-годишен любовник
Престои в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на Turkish Airlines са само част от луксозните преживявания на Розали, преди да срещне Кобрата.
Богатият благодетел обаче почива, а Петрова оплита в мрежите си Кубрат. Още от самото начало връзката му с мургавата дама  стои в сянка. Дори след като му народи всичката челяд, шампионът все още не смее да се покаже публично с майката на децата си. /хотарена

Публикувана на
17 Февруари 2024 година